|

Start 2024 med Vulkanuka på Zwift

1. januar – 7. januar arrangerer vi eSport-gruppens svar på Haukuka, nemlig Vulkanuka.

Vulkanen (VolcanoKOM) er en klatring på 3,8 km med 128 høydemeter og en gjennomsnittlig stigning på 3,2%. Den ligger i Watopia og går som navnet tilsier opp vulkanen. Her er info om klatringen: https://zwiftinsider.com/segment/volcano-kom/

Det er fine premier til vinnere av flere kategorier, herunder:

  • Raskeste mann og kvinne opp VolcanoKOM-segmentet vinner en Frøy eSport-trøye med KQOM-merket fra Zwift.
  • Flest turer opp VolcanoKOM uavhengig av kjønn vinner en Frøy eSport-trøye med fjærmerket fra Zwift.
  • To heldige vinnere av loddtrekning får en Frøy eSport-trøye med “tommel opp”-merket fra Zwift.

Turer fra 1-20 gir et lodd per tur, 20-40 gir to lodd per tur, 40 og oppover gir tre lodd per tur. Rytteren med raskest tid og/ eller flest turer er ikke med i loddtrekningen slik at flest mulig har anledning til å få trøyer.

Trøyer uten Zwiftmerkene kan i tillegg kjøpes i en egen webshop som Ole Christian Fagerli informerer mer om separat. Bilder av trøyene finner dere under.

Det er en forutsetning at du er medlem i Frøy for å vinne noen av konkurransene, men det er ok om personer som ikke er i klubben inviteres med på enkelt økter. Bruk gjerne Discord underveis.

Du kan melde deg inn i IF Frøy her.

Vi kommer til å forsøke å sette opp fellesøkter i løpet av uken, men du bestemmer selvsagt selv når du vil kjøre og hvor mange runder. Et tips er å bruke u-sving knappen når du er på bunnen av bakken igjen for å komme raskt i gang med neste stigning.

Tid opp bakken og antall turer logger dere selv i et webskjema som vi publiserer link til på denne siden. Mer info om dette kommer senere. Vi vil kunne etterprøve tider, vekt, antall, osv..

Tidspunktet for arrangementet er ikke tilfeldig. Dette er en perfekt anledning til å starte det nye året med en solid dose trening, og ikke minst en fin måte å bli kvitt juleribba på..

Vi gleder oss veldig til å se dere i bakken!

Ta kontakt om dere lurer på noe!

Jon Henry Rosseland, Nicolai Aslaksen, Robert Lille-Rødberget, Jan Henrik Abelvik, Steinar Rød Nilsen, Tor Hallvard Staff.

Ps. Trøyene er IRL (in real life).