|

Spesialpris for frøyere under Terrengsykkelrittet

Terrengsykkelrittet håper å få se flest mulig IF Frøy-trøyer i Østmarka under Terrengsykkelrittet også i 2023. Foto: Tobias Strøm

IF Frøy håper flest mulig av klubbens medlemmer stiller opp i Sport – og Mastersklassene under Terrengsykkelrittet. Vi tilbyr derfor halv pris på en allerede rabattert pris.

I går var prisen for å melde seg på 899 kroner i klassene Sport og Masters. Nå kan frøyere i disse klassene delta for 350 kroner. Vi håper det får mange til å hive seg rundt, ikke minst alle tursyklistene i terreng.

For å øke antallet deltakere gir Terrengsykkelrittet 200 kroner i “Velkommen tilbake”-rabatt til alle. Medlemmer i IF Frøy får halv pris av dette. Til ordinær påmeldingsfrist går ut ved midnatt natt til 6. juni blir prisen da 350 kroner, mens den øker til 500 kroner når det er etteranmelding.

For å oppnå denne prisen må hver enkelt skrive inn følgende rabattkoder under påmeldingen:

IFFrøy Masters  – kode USHLAY
IFFrøy Sport  – kode XBTVYS

Har du alt meldt deg på rittet, vil du få refundert forskjellen i pris. Vi ber om at du betaler hele fakturaen slik den er om du ikke har gjort det, hvis ikke blir det kluss i de tekniske systemene,

Er du ikke medlem i IF Frøy, men vurderer å bli det, er dette en fin anledning til å spare deler av kontingenten.
Du kan melde deg inn via denne lenken

For ordens skyld: Er du ikke medlem i IF Frøy under rittet kan du ikke bruke denne kode. De som gjør det vil bi nektet start.