Slettestrand del 1 av ungdommene

Som sist tur fikk ungdommene som oppgave å skrive litt om turen. Her kommer litt fra turen ned og første dag i Slettestrand. En tur som ga godt grunnlag for en sportslig og sosial sesong

Toppbilde: De raskeste gutta på utsiktspunkt i sydenden av stinettet. Mange veldig fornøyde frøysyklister
Foto © Tor Strøm

Båten: en forventningsfull gjeng møttes på Haraløkka omtrent klokken 17:00.  20”barn” og 7 voksene. Den lange kolonnen med sykler kunne man se lang vei der vi kjørte ned mot sentrum.  Når vi hadde kommet om bord fløy alle til hver sin kant, men endte til slutt samlet i buffeen.  Alt gikk fint og vi kom oss til sengs. Noen våkna midt på natta av et digert drønn. ”Hva var det?”. Svaret fant vi når Ted lå på gulvet. Han la seg i overkøya i lugaren men endte opp på gulvet. Ellers gikk alt smertefritt. 

Vi våkna tidlig av at kapteinen annonserte ankomst til Frederikshavn om under en halv time.  Da gikk 20 barn halvsovende ned til bildekket og vi kom oss ut. Med den ene trøttere en den andre kom vi oss fram til Slettestrand. En fantastisk romfordeling ble midt i blinken for oss eldste ”barna”. Ellers falt det i smak for resten også, men når man er på treningsleir må man jo trene.

Gaute
Gaute letter litt for fotografen og skaper et supert motiv. Mye bra stier og muligheter for å ha det gøy på tur.

En lang økt med fete stier, letth terreng og kule hindringer. Etter drøye to timer var det lunsj. Litt skuffende for noen og helt OK for andre. En time etter lunsj var det klart for økt to. Nå var tiden inne for intervallene. For noen var det greit og for andre ikke så greit, men vi kom oss gjennom denne økta også.

Noen har blitt litt mer sikker på seg selv gjennom vinteren og bestemte seg derfor å bøye seg for gruppepresset.  De hårete leggene skal snart bli glatte. Hvem er dette montro? Det var jo selvfølgelig Mads. (Men ikke si det til noen)

Middagen var det deilig å få etter en sterk innsats i løypene og alle ble fylt opp. Tiden gikk snart mot leggetid og nok en tidlig oppvekking dagen etter.