Velkommen til dagssamling i Son for 10-12-årsgruppa

10-12 årsgruppa drar til Son søndag 6.april for å trene på «nye» stier og bli bedre kjent med hverandre.

Treningssamlinga er åpen for alle Frøy-medlemmer som sykler i 10-12 årsklassen i 2014-sesongen. Vi deler oss i mindre grupper og finner morsomme utfordringer på passelig nivå i Norgescupløypene fra 2013. Vi sykler to økter med lunch imellom. For at barna skal bli bedre kjent lar vi i utgangspunktet foreldre bli igjen hjemme :-). Det vil imidlertid være behov for noen hjelpere/sjåfører, men antallet vet vi ikke før vi ser hvor mange barn som melder seg på.

Praktisk info

Påmelding: innen mandag 31.mars på www.palisoft.no/pmdb/?arrid=2656  Også trenere og de som kan stille som hjelpere/sjåfører må melde seg på. Skriv i kommentarfeltet hvor mange det er plass til i bilen av barn og sykler. For å unngå misforståelser med antall plasser foretrekker jeg varianten «I tillegg til mine barn Truls og Trine har jeg plass til 2 barn og 1 sykkel».

Oppmøte: På Haraløkka kl. 09.30 for fordeling av barn, sykler og bagger i bilene. Kjørelister kommer på mail når påmeldingen er klar. Retur blir en gang på ettermiddagen. Sjåførene sender sms når de drar fra Son slik at dere vet når barna kan hentes på Haraløkka.

Ta med: sykkel, hjelm, reserveslange, drikke til å ha når du sykler, matpakke & drikke til lunch, tørt sykkeltøy til 2.økta (inkl. tørre hansker), tørre og varme klær og sko til å ha på etter 2.økta. Vi skal være ute mellom øktene, så ta med varme klær! Vinterjakke, ull og lue anbefales.

Pris: gratis. Sjåfører får kjøregodtgjørelse.

Forberedelser: Det er viktig at barna møter med en sykkel som er i god stand. Gå gjennom alle punkter på sjekklista på treningsplanen. Kle barna etter været!

Mvh Kari-Ann