Se bildene fra Birken

For andre år på rad hadde Frøy et eget opplegg med busser til og fra Skullerud til rittet lørdag, og langing to steder i løypa. Rett før siste langestasjon ble mange av de fotografert opp en av de siste, tunge bakkene opp til Elgåsen.

Toppbilde: Finn Aslaksen gjennomførte Birken lørdag meget imponerende. Dette flotte bildet er tatt av den profesjonelle fotografen Geir Olsen. Vi takke for at vi fikk bruke det.
Foto © Geir Olsen

Birken 2016-1

Nesten hundre Frøy-medlemmer var med i de forskjellige Birken-rittene i helga. Her kan du se bildekarusell med foto av mange av dem som sykler Birkebeinerrittet lørdag.

Fornøyde syklister

– Jeg synes vi fikk til et kjempeopplegg. Vi fikk veldig mange og gode tilbakemeldinger fra fornøyde frøyere, som både satt pris på et lettvint, behagelig og billig transportalterntiv – og ikke minst langing av flasker.

Det sier Dagfinn Bang-Johansen, som har vært initivtaker og primus motor sammen med Ingvild Aaløkken og Morten Riis Andersen.

Ultrasyklet fredag – langet lørdag

De fortjener solid ros for opplegget. Det samme gjør de som sørget for flasker – Nina Gulbrandsen, Erland Gulbrandsen, Katrine Hofstad, Jon Flydal og Pål Olsen. Spesielt var det imponerende av Nina, Katrine og Jon som hadde overskudd til å bruke en dag på å assistere klubbvenner dagen etter at de selv hadde syklet Ultrabirken.

Sportslig ble det mange gode resultater – pallplasseringer inkludert. Alle resultatene finnes på Birkens nettside via lenke til høyre.

Du kan laste ned høyoppløselige bilder til  privat bruk via lenke til høyre.

PS: Av tekniske grunner ser du bare halvparten av bildene som er publisert i bildekarusellen over. Resten av bildene ligger i en egen sak – som du finner via lenke til høyre.