Rittrapport Grenserittet 2019

Årets grussesong er i gang! Og sesongen startet i år, som de fleste år, med Grenserittet!

IF Frøy stilte med en haug med knallsterke rittkåte og formstinne ryttere som var klare for å sprinte mot grensa hjem igjen til gamlelandet! Totalt 52 fra klubben vår fullførte på Fredriksten festning. Vi hadde fullførende ryttere i stort sett alle klasser, på alle distanser og det er noe å være stolte av!

Se: https://live.eqtiming.com/43341#result:160275-0-0-1-1-fr%C3%B8y

I eliteklassen stilte Martine Stenbro, Christian Frøyland Foss og Jonas Nermoen i henholdsvis kvinner, junior menn og menn. Martine fikk en sterk 9. plass i kvinner elite. Jonas fikk 22. i herrer elite og mest av alt imponerte Christian med en solid 2.plass i juniorklassen hjem til Norge! Gratulerer!

grus-JNogCFF

I tillegg til dette fikk Frøy flere sterke resultater i de aldersbestemte klassene. Vi fikk klasseseiere i K45 ved Linda Wold, K50 ved Liv-Janne Øvrebust, K35 ved Oda Midtlyng Klempe og Grethe Foss i K60! GIRL POWER!!

grus-LJØ

I G15-16 tok Sebastian Robles Larsen en tøff 5.plass i et sterkt felt.

grus-SRL

Flere av oss kunne kanskje hatt bedre plasseringer med mer kynisk sykling eller sterkere spurtbein opp den løse grusbakken rett før mål, men moro er det læll! =)

Andre som skal nevnes er Rainer Henriksen, som sammen med Dagfinn Bang-Johansen som pilot kjørte tandem! Ingen av oss andre hadde turt å la Dagfinn styre sykkelen for oss. Respekt mann!

grus-tandem

Grusrittene på høsten samler ryttere som har terpet teknikk i skogen, de som koser seg på stølsveger, asfaltryttere og alt i mellom. Det er derfor grusrittene er de viktigste rittene vi har, og festen kulminerer om noen uker fra Rena til Lillehammer! Det var utrolig hyggelig å møte Frøyere i alle aldre i sola på festningen, ta en pasta bolognese og en cola og nyte at man er ferdig med dagens ritt!

Ps. Det er tydelig at grussesongen er i gang, for mandag kveld var det 8 Frøyere som kjørte Haukåsen-intervaller sammen, og det er plass til flere!

grus-hauk

Pps. Meld deg på Birken, bli med på bussopplegget vårt.

Ppps. Det er snart NM Maraton på Sørum, Stomperudrittet. Det er og et supert ritt for alle, bli med på søndagens rolige løypevisning og tips fra Dagfinn. Passer perfekt etter Helterittet, Cykelvasan eller 1814-rittet lørdag.

Pppps. Dra med noen klubbmedlemmer på trening utover høsten!

Bilder: Dagfinn, Liv-Janne, Christian, sportograf.com, Trond, kondis.no

Sommerlig høsthilsen, Jonas

Relatert innhold