Oppstart trening 6 – 9 år og 10 – 12 år

Det ser ut som om vinteren har pakket sammen for godt, så vi setter i gang med sykkeltrening for våre barnegrupper. Velkommen til både nye og gamle deltakere på Haraløkka P-plass mandag 24. mars kl. 18.00!

For alle nye deltakere trenger vi å registrere barnets navn + fødselsdato, samt foresattes telefonnummer og e-mail. Og så skal vi sette navnelapp på hjelmen. Møt opp fra kl. 17.30 så får vi gjort unna dette før treninga starter. Send evt med barnet en lapp med opplysningene.

6-9 årsgruppa

Vi trener mandager kl. 18-19.30. Vi deler i fire undergrupper hvor vi fordeler barna etter nivå. Dette gjør vi for at alle skal få en utfordring på sitt nivå og dermed få mestringsfølelse og sykkelglede.

NYTT: Vi har satt i gang et jenteprosjekt som innebærer at ca en mandag i måneden trener alle jentene fra de fire undergruppene sammen i en ren jentegruppe under ledelse av Rikke Olafssen Rokke. Dette gjør vi for å bygge et sosialt miljø blant jentene, samt at det noen ganger er greit å trene på «skumle» ting når gutta ikke er med.

10-12 år

NYTT: Vi har fra og med i år samlet 10-12 åringene i egen gruppe med eget opplegg. Dette har vi gjort for å bygge et godt sosialt miljø i denne aldersgruppen og ha treningsopplegg tilpasset alderstrinnet.

Det blir mange morsomme treningssamlinger både med og uten overnatting. Første samling er i Son 6. april. Se treningsplan for mer info. Ber også alle foreldre merke seg obligatorisk foreldremøte mandag 7. april.

Vi trener mandager og torsdager kl. 18-19.30. Vi deler i tre undergrupper hvor vi fordeler barna etter nivå. Dette gjør vi for at alle skal få en utfordring på sitt nivå og dermed få mestringsfølelse og sykkelglede.

Også i denne aldersgruppen har vi satt i gang et jenteprosjekt. Pga få jenter i dette alderstrinnet trener de sammen med ungdomsjentene på sine jentetreninger. Ansvarlig er Trude Elde.

Vi har behov for flere trenere til 10-12-årsgruppa. Ta kontakt hvis du er interessert.

Evt spørsmål kan rettes hovedtrener Kari-Ann på ka.aanensen(at)gmail.com