Ny gruppeleder for gruppe 4

Knut V. Sandberg går av som gruppeleder for Gr. 4 og Kristin Henriksen tar over. Kristin er 1967 modell, bor på Nedre Bekkelaget, er gift og ingen barn.

Hennes meritter er kaptein for Team Rynkeby i 2017 og 2018. Hun har syklet i gruppe 4 sammen med Hans-Ivar og Trude som da ledet gruppen noe hun sier var en positiv opplevelse fordi hun ble tatt godt imot. Hun ønsker å videreføre Hans-Ivar og Trude sine verdier som er å ivareta og skape godt miljø der sikkerheten, samhold og glede ved å sykle dyrkes fremfor skyhøy watt og puls, samtidig vil hun utfordre med et trening og rittprogram for sesongen. Som leder for gruppe 4 er det naturlig å ha tett dialog med faddere og rekrutteringsansvarlig i klubben.

Kristin ønsker å samle oss som vil sykle i gruppe 4 kommende sesong til et informasjonsmøte i løpet av vinteren for ta en opptelling, bli kjent og høre hva folk ønsker seg for kommende sesong.

Tusen takk til Knut som avtroppende leder, Knut var uheldig med kragebensbrudd midt i sesongen noe som gjorde at kontinuiteten ble svekket men takket være din positive fremtoning holdt vi liv i gruppa.

Velkommen skal du være Kristin, blir spennende å se hva du får til med gruppe 4.

Kristin