NM Rapport – Stomperudrittet 2019

IF Frøy var desidert største klubb i påmeldinger! Det er kult at så mange av oss ser gleden i å konkurrere i skogen! Mange gamle skograketter har funnet frem redskapen og var klar for nitten trilliarder med svinger og røtter på lørdag

De siste årene har Stomperudrittet vært uheldige med været, med mye nedbør. Det skjedde og i år, på tross av at rittet var flyttet en måned nærmere sommeren. Vi som har syklet det før vet da noe om hvordan løypene blir og som forventet, det ble en kraftprøve!

Det sterkeste resultatet sto Martine Stenbro for! Hun kvernet gjennom løypa og tok en velfortjent bronsemedalje i kvinneklassen! Vi er stolte av å ha deg i klubben!

pall_Martine

I Masterklassene hadde vi de fleste påmeldte fra klubben. Nina Malme Gulbrandsen tok et flott sølv i griseværet og Mariama Jammeh fulgte på plassen bak og tok bronsen i K50-55! Godt jobba med psyken for å fullføre i det griseriet!

pall_ninaOGMariama

Vi gubbene var og på start, hvor jeg fikk en sølvemedalje i M30-34 i år, bak Espen Helgesen som var raskest i Masters også totalt.

Thomas Færgestad har dristet seg ut i skogen på lengre runder enn 4,6km og gjør det med glans og kommer hjem med en sølvmedalje sammen med en sykkel som trenger en vask.

Dagfinn
Jonas

Totalt var vi 15 ryttere som fullførte og jeg synes vi alle skal klappe oss litt på skuldra for dette ble hardt. For mange i klubben streika utstyret litt, kroppen samarbeidet ikke eller været tilsa at noen timer i Egneråsen ikke var aktuelt.

I dag begynner HaukUka! Bli med å sykle opp Haukåsen! https://www.facebook.com/events/409687796319744/ . Bakken er 2,2km lang, 140hm og går på grus. Alt av sykler kan brukes, men landeveissykler må ta det pent ned igjen.

Vi har fått sponset 3 plasser til Birken som skal deles ut etter uka etter (ikke enda) angitte kriterier. Dagfinn fikk en mail fra Birken om at IF Frøy og SK Rye akkurat nå har like mange påmeldte. Vi skal være flest i byen!

Fullstendige resultater i alle klasser: https://live.eqtiming.com/45435#result:169503-0-0-1-1-if%20fr%C3%B8y

Sak på terrengsykkel.no: https://www.terrengsykkel.no/nyheter/hem-og-sveum-vant-maraton-nm

_____

fotos: privat