André Johansen ble klubbmester på fellestart

André Johansen ble i går kveld klubbmester på fellestart. André er fra før fire ganger klubbmester sammenlagt, og dette var hans andre fellestartseier. Med gårsdagens seier er han i ferd med å bli den mestvinnende klubbmester gjennom tidene.

Toppbilde: Another one bites the dust.

André forteller at planen var og forsøke å spare krefter så lenge som mulig, men som vanlig var det bånn gass fra start så han måte bruke en del krefter på å følge de farligste konkurrentene. André forteller videre at han på andre runde valgte å endre taktikken og heller forsøke å kjøre et langt drag for å tynne ut feltet. Planen fungerte bra og når han gjorde et prøverykk i bakken etter Klemetsrud så han at det var mange slite ansikter.  I bakken ved avkjøringen inn til Siggerud bestemt han seg derfor for å satse alt, og han fikk da en luke som holdt helt til mål.

I kvinneklasse ble det også kjørt hardt og til slutt var det Trine Hansen som dro i land seieren. Christian Frøyland Foss var eneste rytter i  juniorklassen men det stoppet han ikke fra å vise solid form ved å sitte i finale i seniorklassen.

Madeleine Bakkeli Götz og Nikolay Nilsen som begge kjører i 13-14år klassene imponerte også med solid innsats.

Klubbmesterskapet fortsetter med tempo på torsdag 5. september