|

NM-gull i enduro til Helena og Kristel

Helena Nyhus på vei ned til NM-gull i enduro. Foto: Pål Westgaard

IF Frøy gjorde rent bord under NM i enduro i Drammen søndag. Helena Nyhus vant klassen kvinner 19+, Mens Kristel Linnea Mulelid sikre seg seieren i Masters 35+.

IF Frøy er i ferd med å etablere en god endurogruppe, og søndag var mange med i ungdomsklassene i Drammen enduro, Det ble flere gode resultater av lovende frøyere.

For seniorer var Drammen enduro også norsk mesterskap. Her stilte terrengsyklisten Helena Nyhus opp – ikke minst for å få trening i å sykle godt nedover. Helene var ikke snauere enn at hun gikk helt til topps i seniorklassen. Hun vant med åtte sekunder foran Anette Røssum Bastnes fra arrangøreklubben Aron Sportsklubb. Anette vant Utforprisen under Terrengsykkelrittet for en knapp måned siden.

Kristen Lillena Muleid er mer rutinert i enduroløypene, og var gnske suveren i kvinner Masters 35 +. Hun kom i mål 23 sekunder foran sølvvinner Louise Irtelius.

IF Frøy gratulerer vinnere og andre frøyere med gode deltakelse og fine prestasjoner. Det er moro at klubben nå markerer seg også i en ny gren som enduro.

Se her for resultater fra og med 13 år.
Se her for resultater for 10-12 år.

Kristel Linnea Mulelid sikret gull i kvinner Masters 35+. Foto Pål Westgaard