Siri yppet seg i Skien

Siri Hildonen yppet seg i bakketempoen i Skien som markerte starten på Norgescupen, men det holdt ikke helt til mål

Toppbilde: Siri Hildonen håper på flere påmeldinger til NM landevei Masters.
Foto © Hans Petter Kiese

Flott vær, men litt labert oppmøte fra Frøy, spesielt i seniorklassen hvor kun Sindre Haugsvær stilte til start. Det var totalt fem påmeldte til bakketempo-rittet.

Deltakere fra Frøy var Siri Hildonen, Sindre Haugsvær og Sebastian Kiese henholdsvis i Kvinner senior – Menn Senior og Menn junior. 

Trond og Oddbjørn fra Frøy-Bianchi

Frøy-Bianchi hadde Trond Håkon Trondsen og Oddbjørn Klomsten Andersen.

Det var opp mot 100 deltakere i Menn junior og senior. Derfor måtte arrangøren dele opp i puljer, og de løste det ved å dele i tre startheat hvor de ti beste fra hvert heat gikk til finaleheatet, i tillegg til én lucky looser plass til beste 11. tid.

I kvinneklassen var det litt mindre felt så de startet som planlagt. Siri Hildonen var aggressiv rett etter start og tettet luken til et bruddforsøk og hun lå i tet-duoen i 2/3-deler av det korte rittet, men når bakken startet straffet taktikken seg og hun endte på en grei 17. plass. Siri er egentlig mastersrytter, men har fått dispensasjon til å starte  i eliteklassene i Norgescupen.

Sebastian startet i Menn junior heat 2 og fikk en god 11. plass med håp om finaleplass. Når siste heat var i mål var han 4 sekunder bak lucky-looser tiden. Sindre startet i heat 3 og fikk en fin start og gravde nok dypt opp mot mål, men det holdt dessverre ikke til finaleplass for ham heller. Han fikk 14. beste tid i sitt heat. Endelig plassering er ikke tilgjengelig nå for Sebastian eller Sindre.

Trond Håkon nummer fire

Frøy-Bianchiryttere var noe heldigere, begge kom seg fra kvalifiseringsheatene til finaleheatet. Trond Håkon endte på en 4. plass mens Oddbjørn fikk 11. plass. Det skilte kun 3 sekunder mellom de 16 første.

skien_bredde
Starten i ett av feltene i rittet i Skien.

Relatert innhold