Nå topper denne gjengen Mastercupen

Rytterne fra Frøy ble skuffet da de ikke fikk sykle fellesstart i Mastercupen i Levanger 1. mai, selv om de smiler på bildet over. Nå topper likevel de og resten av masterrytterne i grønt lagcupen suverent.

Toppbilde: Smilene er på plass, selv om disse frøyerne var skuffet fordi fellesstarten i Levanger ble avlyst. Fra venstre Jan Bodin, Trine Hansen, Thomas Jansen, Håkon Zahl, Sidsel Grøndalen, Terje Hullstein, Ole Bjørn Langø og Atle Hofstad.
Foto © Jørn Michalsen

Hakon_Levanger
Håkon Zahl under temporittet i Levanger 1. mai. Han har imponert i årets mastersritt, og leder sin klasse.
Foto © Jørn Michalsen

At Frøy leder Mastercupen når listene nå er oppdatert etter 18 ritt er ingen stor overraskelse, for det har vært stor deltakelse og mange gode resultater de siste ukene. At klubben har plukket halvannen gang så mange poeng som klubb nummer to er likevel imponerende.

Over 18000 poeng

Frøy har på listene som ble publisert 14. mai 18449 poeng. Torshov på andreplass har 12466 poeng, som er 30 poeng mer enn Rye.

Dermed er utgangspunktet godt for å forsvare fjorårets seier i Mastercupen, men det er mange harde ritt igjen. Det er derfor ingen grunn til å hvilke på laurbærene. Fortsatt på det plukkes poeng i mange ritt.

Gode individuelle plasseringer

Også individuelter det mange gode resultater. Siri Hildonen, Sidsel Grøndalen, Håkon Zahl og Jan Bodin ligger alle på førsteplass i sine klasser. Også flere andre ligger i toppen av listene.

Stillingen både i lagkonkurransen og individuelt kan du se via lenkene til høyre.

PS: Resultatene fra Megamila tirsdag er ikke med på oversikten. Frøyrytterne markerte seg også der…