|

Nå kommer invitasjon til  å delta som rittfunksjonær

Vidar Handal er en av mange medlemmer som hver år stiller som funksjonær. Her fra 2023-utgaven av Oslo Terrengsykkelfestival. Foto: Håvard Solerød

Alle medlemmer i IF Frøy får nå en invitasjon på epost til å melde seg på som funksjonær i våre ritt. Vi håper alle raskt registrerer seg på minst ett arrangement.  Det er flott om noen stiller på flere arrangementer. Frist for å melde seg på eget valg er 30. april. Etter det kan noen bli plassert på ritt – og da må de selv sørge for reserver om de ikke kan stille.

Klubben er helt avhengig av hjelp for å skape aktivitet – og de som stiller blir også med i det sosiale samholdet vi ønsker at IF Frøy skal gi. Og husk: Sykler du eller dine barn andre ritt, er det medlemmer i de klubber som bidrar.

IF Frøy er den klubben i landet som arrangerer flest sykkelritt, men vi er også klubben med flest medlemmer. Om alle medlemmer og foreldre/foresatt blir med på minst ett arrangement, blir belastningen overkommelig for alle. Vi minner om at våre medlemmer og foreldre slipper andre dugnader, som loppemarked, salg av sokker og toalettpapir og loddsalg.

Vi minner om at alle som får støtte fra klubben, til påmeldingsavgifter, turer, samlinger eller lignede er forpliktet til å bidra som funksjonærer

For å presisere følgende unntak med en gang:
Alle medlemmer/foreldre får epost, men er du trener eller leder, slipper du å delta som rittfunksjonær. Du trenger heller ikke gi beskjed om dette.

Dette er arrangementene i 2024:
ArrangementStedDato
Norgescup tempoUllensakerFredag 10. mai på kveldstid
NM gaterittOslo sentrumLørdag 11. mai fra 12.00
Norgescup fellesstartMaridalenSøndag 12. mai hele dagen
TerrengsykkelrittetSkullerudLørdag 1. juni fra  08.00
Tour of Norway for Kids *SkullerudMandag 3. juni fra 16.00*
Kalas Cup/klubbmesterskap/friluftlivets dag **SkullerudOnsdag 5. juni fra 17.00 til 21.00 Kalas Cup
Oslo TerrengsykkelfestivalSkullerudLørdag 8. juni  hele dagen
Søndag 9. juni hele dagen
Holmenkollen sykkelfestival HolmenkollenLørdag 17. august fra 09.00 til 15.00
Søndag 18. august fra 09.00 til 15.00
Norway CrossGrønmoLørdag 19. oktober fra 08.00 til 16.00
VargcrossGrønmoSøndag 20. oktober fra 08.00 til 16.00

*Våre eliteutøvere er påtenkt som funksjonærer under Tour of Norway for Kids, og vi få en egen invitasjon.

**De som stiller på Kalas cup må også delta som funksjonærer under klubbmesterskap i terreng i september og/eller som hjelpere under Friluftslivets dag på Skullerud søndag 8. september.

Tidspunktene som er satt opp for arrangementene er stort sett når rittene går. På flere av de er det behov for rigging dagen før, og i noen ritt (f.eks Oslo Terrengsykkelfestival) er vaktene splittet på en formiddag og en ettermiddagsøkt

Igjen oppfordrer vi alle til melde seg på som funksjonær raskt etter at de får epost.