Nå kan du kjøpe klubbtøy fra Kalas

Kalas er IF Frøys nye leverandør av klubbtøy. Samtidig går vi over til kjøp via nettbutikk. Den er åpen nå.

Toppbilde: Lars Erik Koritov (til venstre) hos Kalas og Frøys leder Jørn Michalsen ser fram til et godt samarbeid de neste tre årene.
Foto © Chistin Becker

Draktdesign2015_utvalg
Slik ser de nye Frøy-trøyene ut.

Kalas ble valgt som leverandør i konkuranse med flere andre leverandører etter en grundig prosess hvor det aktuelle tøyet ble testet av en rekke brukere.

I tillegg til kvalitet var kriterier som pris, leveringstid og service med i vurderingene.

Avtalen som er inngått er treårig, og løper fra 1. oktober 2015 til 1. oktober 2018.

Brukes av de fleste

De fleste sykkelbutikkene i landet har gått over på en nettbasert løsning før klubbtøy. Nå gjør også IF Frøy det samme.

Det betyr nye rutiner både for klubben og for nye medlemmer. I korte trekk blir systemet slik:

  • Klubben vil ha tre-fire hovedbestillinger i løpet av året. Nettbutikken vil da være åpen i to-tre uker. Fra den stenges til tøyet kommer, vil det ta ca fire uker. Tøyet kommer ferdig til klubben pakket i poser til hver enkelt medlem, og leveres ut etter nærmere avtale. Disse bestillingene er fraktfrie.
  • I tillegg blir det anledning til å bestille tøy flere ganger i året. Da blir varene sendt hjem til hvert enkelt medlemmer, som betaler 150 kroner i porto.
  • Vi vil også ha et basislager hos Sørensens Sykler, der medlemmene kan kjøpe tøy når det haster. Dette kan være gunstig for eksempel for nye medlemmer.

Nettbutikken vil nå være åpen til 7. oktober, og tøyet som bestilles der vil bli levert etter ca fem uker. Hos Sørensens sykler henger prøvemodeller av tøyet (dog ikke med Frøy-profilering) for prøving.

Vises fram på klubbkvelden

Haster det ikke, kan det være en fordel å vente til neste hovedbestilling, som vil være i slutten av november. Kalas vil være tilstede på klubbkvelden i samme periode, og da er det en god mulighet til å teste tøy og stille spørsmål. Dette tøyet vil komme rett over nyttår.

Det blir også en hovedbestilling med frist slik at tøyet kommer før sesongstart i april.

Overgangsperiode

Den første tiden vil være en overgangsperiode. Blant annet legges det ikke ut bukser nå, fordi Kalas kommer med nye modeller i januar. Vi har imidlertid mange vanlig bukser på lageret hos Sørensen. Der er det også en del overdeler (vest, langarmet trøye, trøye i noen størrelser, jakke m/avtagbare armer ,buff, capser, fleece hals/lue sokker (small og medium) igjen.

Tøyet du ser i nettbutikken er ikke Frøy-profilert. Dette blir endret så raskt faktiske modeller er laget. Du kan imidlertid se designet av det nye tøyet ved å trykke på knappen “Se teamets design her”.

Mange fordeler

Vår nye avtale med Kalas vil gi bedre utvalg, flere kvalitetsvalg og flere midellermodeller. Vi vil etter hvert også tilby profileringstøy som gensere, jakker, t-trøyer osv via nettbutikken. Prisene i butikken er 20 prosent under Kalas sine ordinære priser.

Kalas er leverandør av klubbtøy til flere av Norges største klubber, og til andre idrettslag. IF Frøy ser fram til samarbeidet, og håper det blir til glede også for våre medlemmer.

Lenke til nettbutikken ligger øverst på froy.no. Du kan også komme direkte til butikken via lenke til høyre.  Passordet du bruker er frøy. Har du spørsmål, kan du sende epost til draktansvarlig Christin Becker via lenke til høyre.

Draktdesign2015
Slik vil Frøy-designet på drakter og andre varer se ut når det leveres fra Kalas. Du kan se en større verson av bildet på Frøys nettbutikk hos Kalas.