Bli med å støtte IF Frøy og gjør en innsats for miljøet.

IF Frøy sin barne og ungdomsgruppe vil denne våren i samarbeide med Telenor og Norges Idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner.

Telenor og Norges Idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner.

Mobiltelefoner er også potensielle ressurser. Mer enn 90% av delene i en mobiltelefon kan gjenvinnes og mange av metallene kan gjenbrukes. Vår returordning er også med på å gi nye muligheter for andre. Mange mobiler som levers inn er nemlig av så god kvalitet at de blir restaurert og videre solgt i nye markeder i Asia. Dermed kan din mobil gi nye muligheter for andre.

Husk å ta ut SIM-kortet før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen, vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen.

Som en start på innsamlingen vil vi være på P-plassen ved Haraløkka mandag 11/04 og 18/04 klokka 17:45 og på P-plass Hvervenbukta tirsdag 12/04 og 19/04 klokka 17:45.

Her er det bare å ta med det dere har av brukte mobiltelefoner. Hør med naboer, kollegaer og øvrige familemedlemmer. Som en av de største sykkelklubber i landet skal vi vel bli best her også?

Les mer på sidene til Telenor.