Midt på treet i Sochi

Småsykdom på forhånd gjorde at Frøy-Bianci reiste til Grand Prix of Sochi med blandede forventninger. Resultatene ble også midt på treet.

Toppbilde: Morten Renslo Sandvik, Tord Sundhagen, Lars Marthinsen og Sigurd Nesset foran den fjerde etappe av Tour of Sochi.

Om laget hadde stang inn i sesongdebuten i Taiwan, ble det stang ut i Sochi. Flere av rytterne hadde småproblemer etter turen til Taiwan. og presterte ikke optimalt.

Etapperittet ble avsluttet søndag, og igjen ble det en tøff etappe. Fra før måtte Oddbjørn Klomsten Andersen stå av på grunn av sykdom, og i dag måtte Tord Sundhagen kaste inn håndkleet på grunn av tekniske problemer.

Gikk i brudd
Den siste etappen var 178 kilometer med mange bakker i første halvdel og flat avslutning. Rapportene forteller om god kjøring av Sigurd Nesset, som også var med i et brudd. Det ble dessverre kjørt inn før den siste bakken.

Mot mål kom feltet inn samlet. Lars Marthinsen ble hindret av et velt, og hverken Sigurd Nesset eller Morten Renslo Sandvik klarte å hevde seg i toppen. Sigurd ble nummer 45, Morten nummer 50 (på samme tid som vinneren), mens Lars ble nummer 75.

Sikker på god sesong
– Det er ikke enkelt å starte i etapperitt som dette med sykdom. Resultatene i Sochi kunne vært bedre, men jeg er likevel sikker på at laget vil få en god sesong. Starten i Taiwan var meget god, og vi har hatt en optimal sesongoppkjøring, sier sportsdirektør Carl Erik Pedersen.

Grand Prix Adegeya står på programmet.

Også neste ritt for Frøy-Bianchi går i Russland, når

Relatert innhold