Meld deg på som funksjonær til høstens ritt

Toppbilde: IF Frøy arrangerte Oslo terrengsykkelfestival med omfattende smitteverntiltak. Egne koronavakter sørget for at rittet ble arrangert uten at noen ble rammet av virus.

Alle medlemmene i IF Frøy skal nå ha fått epost med lenker der de kan melde seg på som funksjonærer til høstens ritt.

Endelig ser Norge ut til å åpne igjen, og IF Frøy er klare for å arrangere ritt igjen. Til det trenger vi hjelp fra våre medlemmer. Nå kan du melde deg på som funksjonær, Rittene vi skal arrangere er:

  • Terrengsykkelrittet 31. juli
  • Holmenkollen sykkelfestival 6. 7 og 8. august
  • Oslo Terrengsykkelfestival 21. og 22. august

Rittene er en viktig del av vår virksomhet. Først om fremst fordi det skaper aktivitet som er helt nødvendig for våre medlemmer og for sykkel-Norge. I tillegg gir det viktigste bidrag til klubbes økonomi.

Vi håper alle melder seg på minst ett arrangement. Det er lov å bli med flere dager – enten flere ritthelger eller flere dager samme helg. Husk: Å være funksjonær er moro – og en flott mulighet til å se både barn, ungdom, bredde og toppidrett på nært hold.

Under hver vakt er det satt opp tidsintervaller. Det er foreløpig, og kan bli endret. I de fleste tilfellene vil vaktene bli kortere.

Det er ikke satt opp vakter for å dekke de yngste klassene i Terrengsykkelrittet og Oslo Terrengsykkelfestival. Årsaken er at behov er ikke er så stort, og vaktene ganske korte. Vi vil derfor ordne dette senere.

Vi håper også foreldre til våre rekrutter stiller som funksjonær. Det er fint om du da skriver navnet på den foresatt som stiller i kommentarfeltet.

Alle medlemmer i klubben skal ha fått en epost med direkte lenke til påmelding til de tre forskjellige rittene. Bruk disse lenkene for å registrere deg. Alle medlemmene vil få nærmere informasjon om oppgaver og etter hvert.

NB: Om flere i samme familie skal melde seg på som funksjonærer i samme ritt, må de andre trykke på knappen «Endre» under navnet på den som er først påmeldt.

Mer info om Terrengsykkelrittet finnes her:
Terrengsykkelrittet – Oslomarkas morsomste sykkelritt

Mer info om Holmenkollen Sykkelfestival finnes her:
Holmenkollen Sykkelfestival (froy.no)

Mer info om Oslo Terrengsykkelfestival finnes her:
Oslo Terrengsykkelfestival (froy.no)

Har du spørsmål? Send en epost til Jørn Michalsen på  ritt@froy.no