Jubileumsfest for store og små lørdag 9. november

Lørdag 9. november markerer vi at IF Frøy har bestått i 85 år, samtidig som vi vil feire en vel gjennomført sesong. Dagen vil bestå av aktiviteter og ulike arrangementer for alle aldersgrupper fra formiddag til sen natt.

Toppbilde: Denne blide gjengen med Frøy-jenter bidro til seieren i årets Mastercup – noe som skal markeres under jubileumsfesten 9. november. Bilder er tatt etter Hurdalssjøen rundt i vår.
Foto © Jørn Michalsen
Jubileumsfest 1978
Frøy har lang erfaring med å feire jubileer. Dette bildet er fra 50-årsjubileet i 1978. Nåværende æresmedlem Ørnulf Pedersen står i andre rekke til høyre

På kjøreplanen har vi følgende:

11:30 – 13:30
Jubileumsspinning på Sats Hellerud, der vi denne dagen stiller med forfriskninger og energi til inntak under og etter selve økta. Arrangementet er for klubbens medlemmer fra 15 år. Det er først til mølla i sykkelsalen, og den er åpen også for de som ikke deltar på de ordinære innetreningene. Still gjerne i retroutstyr dere som har. Ingen forhåndspåmelding.
14:00 – 15:00
Sykkelaktiviteter med fokus på tekniske ferdigheter for barn og unge. Avholdes på området til Eurotekhallen i Nils Hansens vei 4B på Bryn. I samme vei som Statoilstasjonen. Ingen forhåndspåmelding.
15:00 – 17:00
Festmarkering for barn og ungdom, der vi kan friste med:
  • Pølser, brus, kaker og godteri.
  • Premieutdeling fra klubbmesterskap og Monsterweek for klassene til og med junior.
  • Filmer og slideshow fra årets sesong.
  • Terrengsykling – foredrag med Rune Høydal.
  • Framvisning av nyheter fra våre sponsorer.
Festen avholdes i Eurotekhallen, Nils Hansens vei 4B Bryn. Festen er gratis. Ingen forhåndspåmelding.
18:00 – 01:00
På kvelden skal vi feire både klubben vår og en vellykket sesong som vi aldri har feiret før. Her kan du ved siden av å dele de gode historiene med dine sykkelvenner og deres livsledsagere få servert:
  • Framvisning av nyheter fra våre sponsorer.
  • Aperitiff ved ankomst.
  • Koldtbord med drikke.
  • Kaffe og kaker.
  • Snacks utover kvelden.
I løpet av kvelden vil det bli premieutdeling fra klubbmesterskap, Monsterweek og Mastercup. Vi har invitert Dag Erik Pedersen til å holde foredrag, og kvelden avsluttes med dans. Vi vil holde langesone med salg av øl, vin, cider etc etter middagen. Det er ikke tillatt å nyte medbrakt alkohol. Startkontingenten for kveldens arrangement er kr. 395,- pr. person. Bindende påmelding innen 31.10. Påmeldingen er ikke registrert før startkontingenten er betalt. Klikk på lenken til høyre for påmelding og betalingsinfo. Arrangementet er åpent for alle Frøymedlemmer over 18 år med følge. Begrenset antall plasser, så meld deg på i dag via skjemaet under. Start og målgang i Eurotekhallen, Nils Hansens vei 4B på Bryn. Pent antrekk! Via lenken til høyre kan du melde deg på kveldsarrangementet for voksne. Det er ingen forhåndspåmelding til de øvrige arrangementene.

Relatert innhold