Jentene sikret NM-medaljer

Det ble nye medaljer til Frøy under fellesstarten i Masters-NM: Trine Hansen og Sidsel Grøndalen tok gull, mens Wenche Madsen Eriksson sikret bronsemedalje.

Toppbilde: Wenche Madsen Eriksson (foran) og Trine Hansen hadde fullt trykk i feltet under kvinnenes fellesstart. I mål var Trine først.
Foto © Ola Morken

Medaljejenter
Sidsel Grøndalen (gull,) Trine Hansen (gull) og Wenche Madsen Eriksson sikret Frøy medaljer under fellesstarten i Masters-NM.
Foto © Jørn Michalsen

Fellesstarten fikk i en 40 kilometer lang rundløype på Nesodden – og alle som har sykler der, vet at det betyr kupert terreng.

Trine og Wenche syklet begge i kvinner 50-54 år – og startet sammen med en rekke andre kvinneklasser. Det ble derfor et raskt og godt felt med mye god kjøring. Disse aldersklassene kjørte 80 kilometer.

Trine raskest i spurten

Både Trine og Wenche bidro i feltet, der spesielt Trine var aktiv. I spurten var hun raskest, og kan dermed smykke seg som norsk mester også i fellesstart. Wenche kom inn på en flott tredjeplass.

I kvinner 65-69 år var Sidsel Grøndalen helt suveren. Hun kom i mål i ensom majestet, over 13 minutter foran sølvvinneren.

Ingen herrer på pallen

I herreklassene ble det ingen medaljer denne gang, men likevel mange fine resultater. Best var Jan Bodin, som tok en sterk 6.plass i M 55-59. Thomas Jansen sikret seg 8.plass i M 30-34, og Håkon Zahl klarte det samme i M 45-49.

Mange andre gode resultater bidro til viktige Mastercuppoeng til Frøy.

Takk til alle rytterne som stilte – og ikke minst arrangøren Torshov. Den er ikke stor, men medlemmene har desto mer erfaring. Med Ivar Westby som primus motor gjennomførte Torshov et godt mesterskap.

Relatert innhold