Innbydelse til treningssamling i Østfold 19-20.september for 10-12årsgruppa!

Dette er en treningssamling kun for 10-12-årsgruppa og blir samtidig sesongavslutning for disse. Samlinga byr på mye moro, som stisykling og BMX-sykling og alt det som kidsa finner på når de er sammen. 🙂 Det er også mulighet for å delta på Norgescuprittet i Svelvik på lørdagen for de som ønsker det (se egen avkryssing på påmeldingsskjemaet). Etter rittet reiser deltakerne over fjorden og møter resten av gruppa.

Foreløpig program:

LØRDAG:
Kl.0900: Avreise fra Haraløkka

1.økt: stisykling i Østfold eller NC-ritt i Svelvik
Lunch (medbrakt matpakke og drikke)

2.økt: stisykling i Østfold
Ettermiddagsmat (medbragt matpakke og drikke)

Middag og overnatting på Utne Camping.

SØNDAG:
Frokost
BMX-sykling (med leid utstyr og instruktører)

Lunch
Hjemkomst Haraløkka ca kl.16

Reise vil foregå med privatbiler. I tillegg til trenerne er det behov for etpar ekstra sjåfører som også fungerer som hjelpetrenere på samlinga. Det er kort å kjøre og vi stapper bilene fulle slik at vi kjører færrest mulig biler. Sjåfører får kr. 500 i kjøregodtgjørelse. Skriv i kommentarfeltet dersom du har mulighet til å kjøre og hvor mange barn og sykler du har plass til.

Påmelding: det er bindende påmelding innen torsdag 10.september. Ved evt avmelding etter denne dato må egenandel uansett betales. Påmelding gjøres via linken http://palisoft.no/pmdb/?arrid=3026

Det er ikke mulighet for etteranmelding.

Egenandel: kr.300 som betales cash ved oppmøte Haraløkka

Pakke: sengetøy, håndkle, toalettsaker, regntøy, sykkelstæsj, ekstra slange og klær

Mat og drikke: du må ha med mat og drikke til lunsj og ettermiddagsmat lørdag. Resten av måltidene dekker Frøy. Har du matallergier e.l. må det skrives i kommentarfeltet ved påmelding.