|

IF Frøys nettside flyttet til ny plattform

Per Allan Johansson har gjort en kjempejobb med Frøys nettside de siste ti årene.

Her legger Håkon Zahl IF Frøys nettside over på en ny plattform. Når du leser denne artikkelen er jobben gjort.

IF Frøy har brukt Enonic som publiseringsplattform i snart ti år. Nå skrus denne løsningen av. Klubben har valgt å bruke Word Press som ny publiseringsplattform. Nettadressen blir den samme som tidligere – froy.no.

– Innholdet på nettsiden skal være det samme som i dag, og det skal være like enkelt å finne fram. froy.no er en av de viktigste kommunikasjonskanalene i klubben, og det er viktig for oss at den fungerer bra. Det skal både være lett å publisere artikler og å lese dem, sier Morten Winsnes, som er leder i IF Frøy.

Håkon Zahl har sammen med Per Allan Johanssen og Arne Hanssen gjort jobben med å opprette og designe den nye siden. Den har også sørget for at alt synlig innhold er blitt med til den nye løsningen. Det er over 800 sider.

– De har gjort en kjempejobb, og spesielt vil jeg trekke fram Per Allan for jobben har har gjort med froy.no helt siden vi gikk over til Enonic. Han har lagt ned uttallige timer for at klubben skal ha hatt en av de beste nettsidene i sykkel-Norge.

I tillegg til klubbens nettside har IF Frøy også portaler til de enkelte rittene. De har alt brukt Word Press en god stund. Nå skal de sidene utvikles og forbedres. Ikke minst er det en stor jobb å flytte terrengsykkelrittet.no over fra løsningen Fri Flyt brukte til vår løsning.

– Ingen bytter av nettløsninger skjer helt smertefritt, og vi vil helt sikkert oppdage feil fremover. Vi vil jobbe videre med å utvikle froy.no, sier Håkon Zahl.