Dobbelt gult til juniorene etter Norway Cross

Toppbilde: Madeleine Bakkeli Götz og Martin Farstadvoll i gule ledertrøyer i Norgescupen etter Norway Cross.
Foto © Jørn Michalsen

Frøy-juniorer sikret seg gule trøyer og ledelse i Norgescupen både for kvinner og menn i Norway Cross denne helgen.

Madeleine-1
Madeleine Bakkeli Götz i aksjon under lødagens ritt.
Foto © Tobias Strøm

Madeleine Bakkeli Götz og Martin Farstadvoll kunne begge ikle seg ledertrøyene etter Norgescuprittene til IF Frøy på Ekeberg.

Madeleine ble nummer to både lørdag og søndag, og det holdt til å beholde ledelsen i Norgescupen.

Gjenerobret ledelsen

Martin mistet sin trøye etter teknisk trøbbel lørdag, men satset alt på å gjenerobre den søndag. Han gikk ut for fullt, og fikk med seg Asker-syklisten Fredrik Fjærli. De to skiftet på å lede, men på nest siste runde stakk Martin i fra, og vant suverent.

De stod for to av mange gode Frøy-resultater i helgen. Blant de andre var Sondre Rokke, som ble nummer tre i seniorklassen lørdag, og Einar Andreas Sletten Biørn-Lian. som vant klassen menn 13-14 år søndag, og ble nummer to søndag.

Gode Masters-prestasjoner

Nevnes bør også mange gode Masters-resultater, der Thomas Færgestad hadde nest beste tid i alle klassene lørdag, mens Thomas Liebe klarte det samme søndag.

Fantastisk arrangørstab

Helgens beste Frøy-prestasjon stod likevel gjengen med CX-entusiaster som i fjor tok initiativet til Norway Cross. I helgen stod de for det deltakere og kommisærene kalte en prikkfri Norgescup-helg i den som blir karakterisert som Norges beste sykkelkrosstrase.

All ros til CX-gjengen bestående av Jonas Nermoen, Jan Sølve Borlaug, Dagfinn Bang-Johansen, Morten Forland, Erland Gulbrandsen, Nina Malme Gulbrandsen, Viktor Lorentz og  Anne-May Guerrero-Wilmer som sammen med de andre funksjonærene viste at Frøy kan arrangere også sykkelkross. De har skapt en ny tradisjon i en tradisjonsrik klubb.

Alle resultatene finnes på Norway Cross sin hjemmeside og via lenke til høyre. Der finnes også mange gode bilder tatt av Tobias Strøm.

Knøttekross_1
Full innsats i knøttekrossen lørdag.
Foto © Tobias Strøm