IF Frøy på Østensjø Bydelsdager

Litt på sparket fikk vi organisert en flott stand på åpningen av Østensjø Bydelsdager ved Oppsal Arena for å profilere IF Frøy of Frøy Kids, og det var flere interesserte som ønsket å vite mer om tilbudet både for barn og voksne.

Selv om dette var en deltagelse som ble tatt litt på sparket ble standen ganske vellykket, og vi fikk en flott plass like utenfor hovedinngangen til idrettshallen.

Vi fikk med fire voksne, noen unger og en fra ungdomsgruppa. De som deltok var Madeleine Bakkeli Gøtz, Kathrine Hoff Quirk, Per Christian og Patrick Mørk, Per Andreas og Johanne Norseng samt Astrid Oline, Solveig Olava og Gaute Kjellsen.

ostensjo-bydelsdager-innebandy

Vi fikk låne 5 stk 16” barnesykler og hjelmer fra Lillejordet barnehage på Oppsal slik at vi kunne tilby de minste barna en liten innføring i terrengsykling. Vi syklet i små puljer i Goliaskogen – som er et flott lite skogholt med spennende tekniske utfordringer for barna.

Se flere bilder fra arrangementet i Nordstrand Blad (krever abonnement):

https://www.noblad.no/se-bildene-her-er-en-guide-til-idrettstilbudet-i-bydel-ostensjo/g/5-56-290137

Det var flere som ønsket informasjon om deltagelse både i FrøyKids og også foreldre som ønsket informasjon om «nybegynner kurs/tilbud» for voksne (flere damer også). Dessverre er det nå ca 40-50 barn på venteliste.

Gaute Birkeland Kjellsen, Trener Frøy Kids

ostensjo-bydelsdager-syklist