|

IF Frøy inviterer til seminar på Verdens sykkeldag

Kan arrangementer som NM i gateritt i Oslo sentrum bidra til at flere sykler til arbeid eller trening? Foto: Ingrid B. Helljesen

Hvordan kan sykling som idrett   bidra til mer hverdagsykling? Det er temaet når IF Frøy inviterer til åpent seminar på Skullerudstua mandag 3. juni klokken 14.00.

Representanter fra politisk ledelse og administrasjon i Oslo kommune, Norges Cykleforbund sentralt og regionalt, Oslo Idrettskrets, NOTS, Syklistenes landsforening, sykkelklubber og andre organisasjoner er invitert spesielt.

3. juni er verdens sykkeldag. Som Norges største sykkelklubb ønsker IF Frøy å sette søkelys på hvordan sykling som idrett kan føre til mer hverdagssykling. Oslo og andre norske byer og kommuner bruker store midler på å tilrettelegging for sykling. Vi ønsker å belyse hvordan satsing på sykkelanlegg og tilrettelegging for sykling som idrett vil gi enda bedre utbytte av denne satsingen.

Vi har fått spennende foredragsholdere som hver på sin måte vet mye om dette samspillet. Vi legger også opp til en paneldebatt og mulighet for innspill.

Vi tror det blir en fin avslutning på kvelden av vi arrangerer Tour of Norway for Kids klokken 18.00 på Skullerud idrettsarena.

Seminaret er gratis for alle, og det blir anledning å gjøre mat og drikke i kafeteriaen før, under og etter arrangementet.

AGENDA
InnledningJørn Michalsen, daglig leder i IF Frøy
Hvordan bruker europeiske storbyer                                
sykkelidrett til å skape hverdagssyklisme?
Rune Gjøs, mobilitetsdirektør i Oslo kommune
Hvordan skapte vi Harstad Bikepark                                 
og hva har den betydd for regionen?
Stian Evensen, primus motor bak Harstad Bike Park
Hva har Ladies Tour of Norway                                            .
betydd for Østfold og andre regioner?
Roy Moberg, mannen bak World Tour-rittet for kvinner
PauseMingling, småprat og mulighet for mat og drikke
Paneldebatt og innspill fra salen
AvslutningSenest 17.00
Tour of Norway for KidsPå Skullerud idrettsarena klokken 1800

IF Frøy håper på godt oppmøte og spennende innspill.

Av hensyn til vår oversikt ber vi om at de som ønsker å komme, registrerer seg her. Det gjelder ikke de som er spesielt invitert.

Se invitasjonen i pdf-format her.