Henriette og Jon ble klubbmestre sammenlagt

Jon Flydal lurte Thomas Jansen for klubbmestertittelen sammenlagt i herreklassen. Henriette Handal ble beste kvinne sammenlagt. Men raskest av alle var igjen juniorer Sebastian Kiese. SE BILDEKARUSELL FRA RITTET UNDER.

Toppbilde: Jon Flydal rager et hode høyere enn Henriette Handal, men begge er øverst på seierspallen sammenlagt i klubbmesterskapene.
Foto © Jørn Michalsen

IMG_8052
Seb_Andreas
Andreas Landa var beste seniorrytter, men måtte seg seg slått av juniorer Sebastian Kiese.Foto © Jørn Michalsen

Sebastian kjørte KM-distanse på sterke 11.59 – og er med det ikke mange sekunder etter Phan Åge Haugårds klubbrekord. Kanskje kan han nærme seg enda mer neste år.

Best også sammenlagt

Dermed vant Sebastian menn junior med ett plassiffer bedre enn Teodor Eriksson.

I seniorklassen sto sammenlagtseieren mellom Jon Flydal og Thomas Jansen. Jon hadde det beste utgangspunktet etter terrengrittet onsdag, og klarte med sin femteplass å sikre seg sammenlagtseieren med ett fattig plasspoeng. Thomas ble nummer to, men det holdt akkurat ikke. Beste seniorrytter ble Andreas Landa. Han kom inn på 12.03, tre sekunder svakere enn Sebastian.

Trine var sjanseløs
Trude
Trude Helland Aalerud kom inn på en god tid og tredjeplass i kvinneklassen.Foto © Jørn Michalsen

I kvinneklassen tapte tempoverdensmester Trine Hansen så mange plassiffer på terrengrittet at hun var sjanseløs til å kapre klubbmestertittelen sammenlagt. Det stilte så få kvinner på tempoen at det ikke var mulig for Trine å hente inn Henriette Elvrum Handal.

Hyggelig var det at også kvinner junior hadde deltakelse i tempo, og ekstra hyggelig var det at Maria Dammen ble nest beste kvinne – seniorene inkludert.

I klassen menn 15–16 år var Håkon Grude best og vant både tempoen og sammenlagt. Det samme var tilfelle for Vegard Stokke i menn 13–14.

Heder til Henriette

Og helt til slutt: Heder til Henriette Bakkeli Götz, som leverte solide prestasjoner som eneste jente som fullførte alle tre distansene i kvinner 13–14 år.

Siste ritt i Frøy tredagers

Dermed var Frøy tredagers 2015 over. Det virket som om mange likte denne måten å gjennomføre klubbmesterskapene på.

Geir
Takk til alle som stilte på dugnad og ga knirkefri gjennomføring av tre ritt på tre dager. Her representert ved Geir Akselsen, Arne Hanssen og Thomas GötzFoto © Jørn Michalsen

Neste år er målet å skape enda bedre rammer rundt rittene – og for eksempel ha enkel servering.

Det er på sin plass å takke de som stilte opp som funksjonærer – og i flere tilfeller ofret egne muligheter til gode plasseringer i enkeltritt og sammenlagt.

Takk til vegvesenet

Helt til slutt – takk også til Statens vegvesen som på kort varsel løste problemet med veiarbeid på Gjersjø bru med enveiskjøring på veien og myndige vakter.

Se resultatene til høyre

Via lenke til høyre finner du både resultatene fra tempoen og sammenlagt. Vi tar forbehold om mulig feil. Oppdager du det, kan du sende en epost via lenke til høyre.

Thomas_Jon
Et symbolsk bilde: Thomas Jansen gratulerer Jon Flydal med sammenlagtseieren i seniorklassen – men i bakgrunnen lurer Sebastian Kiese. Junioren hadde beste tid i begge landeveisrittene.Foto © Jørn Michalsen