Hederspriser til Martine og Vegard

Martine Opsahl finn prisen for årets beste sportslige prestasjon og Vegard Stokke prisen for ungdomsrytter med mest fremgang under klubbkbvelden mandag.

Toppbilde: Martine Opsahl sikret seg NM-bronse i sykkelkross i Skien søndag. Mandag fikk hun vandrepokalen for årets beste sportslige prestasjon under klubbkvelden
Foto © Ola Morken

Vegard_sykkelcross_2
Vegard Stokke ble kåret til ungdomsrytteren med mest fremgang på klubbkvelden. Seieren i ungdoms-NM i sykkelkross var en av hans mange, gode prestasjoner.
Foto © Ola Morken

Både Martine og Vegard har hatt flere gode prestasjoner i løpet av sesongen, med NM-bronse for Martine og seier i ungdoms-NM i sykkelkross sist søndag som et høydepunkt for begge.

Begge fikk evigvarende vandrepokaler som synlig bevis på de gode prestasjonene i 2016.

Godt besøk

Klubbkvelden var som vanlig godt besøkt, selv om de som kom til Oppsal samfunnshus måtte manøvrere seg rundt anleggsområdet for å finne fram.

Engasjert om sykling USA på tvers

Foredragsholder i år var Gunnar Kagge, Aftenposten-journalisten som i høst syklet USA på tvers. Han engasjerte forsamlingen med gode historier om opplevelser både på den spesialbygde tursykkelen han brukte, og om folkene han møtte underveis. Mange ble nok fristet av et sykkeleventyr som dette.

Som vanlig var mastersutvalget i Norges Cykleforbund på plass. For fjerde gang av fire mulige siden vandrepokalen for beste klubb i masterscupen på landevei ble satt opp, stakk Frøy av med seieren. Også i år var den helt suveren. Frøy fikk 71920 poeng, mens Rye på andreplass fikk 47087 – det vil si at Frøy fikk mer enn 50 prosent flere poeng enn nest beste klubb.

Andrè fikk vandreplanketten som klubbmester

Klubbkvelden ble avsluttet med premieutdeling for alle klassene i klubbmesterskapet. Vi gratulerer alle vinnerne – og ikke minst Andrè Johansen, som ble den 24. vinneren av den evigvandrende planketten som kan pryde hylla hjemme hos sammenlagtvinneren av klassen med flest deltakere.

14112016_Mastersvinnere
Gunnar Landa,lederen i landeveiskomiteen, viser stolt fram vandrepokalen som synlig bevis for at Frøy for fjerde år på rad ble meste masterscup. På klubbkvelden ble det delt ut premier også til de individuelle medaljevinnerne. De som var tilstede var fra venstre Jan Bodin, Thomas Jansen, Trine Hansen, Nina Malme Gulbrandsen og Øivin Wormnæs.