Godt kjørt av debutant Trond Håkon

Debutanten Trond Håkon Trondsen (bildet) ble beste rytter fra Frøy-Bianchi rytter på andre etappen av Arctic Race. Trond Håkon kom inn på en fin 35 plass, Tord Sundhagen ble nest best som nummer 50.

Toppbilde: Frøy-Bianchis ryttere satt godt i feltet under andre dag av Arctic Race of Norway.
Håkonliste
Trond Håkon Trondsen skal sykle for Frøy-Bianchi fremover.
Foto © Jørn Michalsen

Fredagens etappe var en fantastisk opplevelse med spektakulær natur, sol og ikke minst et fantastisk publikum, i Leknes var hele byen ute for å hylle rytterne når de kjørte forbi.

Tidlig brudd

På dagens etappe gikk det av gårde et brudd med seks ryttere veldig tidlig. Dette fikk kjøre hele dagen. Føy-Bianchi hadde desverre ikke med ryttere her, derfor ble det en rolig dag i feltet hvor rytterne ventet på avslutningen. Her hadde vi igjen planer om å være med men uhell ødela en del for dette.

En større velt (uten ryttere fra Frøy-Bianchi involvert) 15 kilometer fra mål gjorde feltet veldig nervøs. Frøy-Bianchi hadde planer med Tord, men da Elias Spikseth var i ferd med å bringe rytterne opp i feltet røk to eiker på hans forhjul, og gutta ble overlatt til seg selv. Flott avslutning av Trond Håkon endte med 35 plass, og alle rytterne kom inn med feltet.

Magnus Børresen og Andreas Landa var to av rytterne som ble hindret av velten. De klarte å komme seg opp igjen til feltet rett før mål, men kom inn bak i feltet med samme tid som vinneren.

Thor Hushovd vant etappen etter en spurt, han overtok også ledertrøya.

Relatert innhold