Gjør et kupp på klubbtrøyene

Nå kan du kjøpe alle klubbdrakter med Trek-reklame til halv pris. Draktene kan brukes i alle ritt også i 2013.

Toppbilde: GODT TILBUD: Chris Becker håper mange benytter seg av tilbudet om klubbtrøyer til halv pris, Det vil gjelde til nytt tøy ankommer før sesongen.
Foto © Jørn Michalsen

Frøy har avsluttet det langvarige sponsorsamarbeidet med Trek, og vil derfor fase ut draktene med Trek-reklame. De selges derfor til halv pris fram til nytt klubbtøy ankommer.

Draktene som nå kommer på tilbud kan brukes i alle i 2013. Fra 2014 kan de ikke brukes i aktive ritt, men kan selvsagt nyttes  til trening.

Tøyet som er på tilbud er alle overdeler med Trek-reklame. Det vil si trøyer med korte og lange ermer, vindvester og jakker. Bukser inngår ikke i tilbudet.

– Nytt klubbtøy vil ankomme i god tid før sesongen. Det vil med små justeringer ha samme design som det nåværende, med uten reklame. Medlemmene kan nå skaffe seg godt sykkeltøy meget rimelig, og vi håper derfor mange benytter seg av tilbudet, sier Christin Becker, som er materialforvalter og ansvarlig for klubbtøyet i IF Frøy.

Klubbtøyet er til salgs hos Sørensens sykler på Fyrstikktorget. Husk at du nå skal betale med bankkort. Ordinære priser på tøyet som er på tilbud ser du ved å trykke på knappen til høyre.