Frøy-Bianchi på hjul med Igor Anton

I Norge er det ikke hverdagskost å ligge på hjul med en proffrytter, men i Spania er ikke det så usannsynlig.

Toppbilde: I den bratte stigningen hang Frøy-Bianchis ryttere på den spanske proffen Igor Anton.
Foto © Haakon Selje

Under en treningsøkt denne uka lå Frøy-Bianchi på hjul med Igor Anton fra Euskatel. Under et bakkedrag lå store deler av laget klistret på hjulet til den spanske stjernen. Gutta støtet på Igor annen hver gang. Det så ikke ut som at Igor var helt uberørt av farten han heller.

20 minutters stigning

I bunnen av bakken står hele Frøy-Bianchi klare til å gå løs på en 20 minutters stigning for andre gang, da en oransje 50 kilos spanjol seiler lett forbi med høy frekvens.

Igor Anton, roper en av gutta lett sjokkert! Minuttet senere setter de løs på bakken og om ikke lenge er Igor Anton blitt kjørt inn av ”hovedfeltet”.

Tar hjulet

Halvor tar raskt hjulet til Igor, der han for øvrig blir værende de neste 15 minuttene, ”starstruck” og fasinert over både sykkelen og hele situasjonen. I neste sving setter Oddbjørn inn ett høyere gir og drar forbi ”feltet”, han blir raskt hentet inn igjen. Deretter prøver alle å støte på Igor som sitter og tråkker som spanjoler flest gjør. Halvor har imidlertid funnet seg godt til rette klistret på hjulet til Igor.

Dette var en av treningsdagene til Frøy-Bianchi under deres treningsopphold i Albir i Spania. Det hele ser meget lovende ut i mot sesongstart i Taiwan.