Full pott på Vestlandet

Fire frøyere dro i vesterled og kom igjen tre førsteplasser og en andreplass sammenlagt. Bedre kan det ikke gjøres når to av deltakerne syklet i samme klasse. Og nå er Frøy langt på vei mot seier i Mastercupen.

Toppbilde: Terje Hullstein (til venstre) og Jan Bodin vant hver sin klasse sammenlagt i Øygarden Sykkelfestival.
Foto © Trine Hansen
premiermastercup
Premiefangsten ble solid i Øygarden Sykkelfestival
Foto © Christin Becker

Øygarden Sykkelfestival består av fire ritt – et bakkeritt, en tempo og to fellesstarter. Rittene ga alle poeng i Mastercupen, og sammenlagtresultatene gir uttelling på nivå 2. Det er høyeste nivå utenom NM – som var på nivå 1.

Terje Hullstein, Jan Bodin, Trine Hansen og Christin Becker var Frøys deltakere i rittene, og de markerte seg fra første stund. Etter alle fire rittene stod Terje, Jan og Trine som vinnere, mens Chris ble nummer to.

Ble lagt merke til

– Frøy ble lagt merke til på Vestlandet i helgen. Vi er veldig fornøyd med innsatsen, forteller Terje Hullstein på telefonen i bilen over Hardangervidda – på vei hjem fra sykkelfestivalen.

Mastercupen nærmer seg nå slutten. I den siste oversikten fra sykkelforbundet leder Frøy med nesten 6.000 poeng på Skårer, med trønderklubben Victoria enda et par tusen poeng bak. Helgens innsats gjør at det ser enda lysere ut for Frøy.

Kan vinne sammenlagt

Det gjenstår enda noen ritt, blant annet i Midt-Norge, men de er ikke blant de som gir mest poeng. Master Cup avsluttes med Hero 2-mila lørdag 7. september og Feiringrittet søndag 8. september. Her bør det bli god Frøy-deltakelse for å sikre sammenlagtseieren.