Frøyrytter i alvorlig ulykke

En rytter fra Frøy ble alvorlig skadet i en ulykke i Ytre Enebakk søndag 21. april.

Rytteren var med turgruppe 1 og 2 på felles treningstur, da han fikk sykkelen ned i en langsgående sprekk i asfalten. Det gjorde at han falt over sykkelen og skadet seg stygt. Han fikk førstehjelp av andre ryttere i treningsgruppa, og ble etter hvert brakt til sykehus i luftambulanse. Der ble han operert for hodeskader søndag ettermiddag.

Tilstanden er alvorlig, men stabil. Han vil bli holdt i kunstig koma noen dager fremover, før ytterligere undersøkelser blir foretatt. Først da vil det bli klart om han får varige men etter ulykken.

Mange i IF Frøy er dypt bekymret for sin lagkamerat etter det som er skjedd. Frøy har vært i kontakt med hans familie. Klubben har formidlet bekymringen og vårt ønske om at han skal bli bra. Frøy vil hjelpe og støtte Inge og hans familie i tiden fremover.

Klubben vil oppdatere situasjonen på vår hjemmeside når ting er mer avklart. Frøys leder Jørn Michalsen kan kontaktes om noen har behov for det.

Etter ønske fra familien er rytterens navn fjernet fra saken. Den stod opprinnelig for ikke å skape unødvendig bekymring hos andre. Det behovet er ikke lenger til stede.