Frøy-Bianchis tempelryttere

Frøy-Bianchis ryttere er nå på plass i Taiwan for sesongforberedelser og ritt. De har også vært å se i avisa Varingen!

Toppbilde: I ASIA: Ingen tvil om at Halvor Tandrevold, Oddbjørn Klomsten Andersen og Eivind Ekeli er i Taiwan. Buddistiske templer er sjeldne syn for syklister i Norge. Foto. Morten Renslo Sandvik.

Frøy-Bianchi skal delta i det store UCI-rittet Tour of Taiwan, som starter 18. mars. Før det har laget treningssamling i området, og er meget fornøyd med forholdene.

– Vi befinner oss i Kaohsiung, sør i landet, et steinkast fra rundløypa som utgjør første etappe av Tour de Taiwan. Både bo- og treningsforhold er over all forventning. Vi følte nok at vi tok en sjanse ved å legge en treningssamling hit, men med rolige landeveier og flere lange bakker kun få kilometer fra hotellet har det vist seg å være et godt valg. I tillegg er det vanvittig moro å oppleve et så eksotisk land fra sykkelsetet, forteller Morten Renslo Sandvik, som er en av rytterne på laget.

 De lengste og hardeste treningsøktene inn mot rittet gjenstår, men det er mye som tyder på at formen er på vei for alle rytterne.  Stemningen i laget er også veldig god og det meste lover godt foran en annerledes sesongstart. Vi gleder oss!

Kontinentallaget får også omtale i lokale medier rundt om Oslo. Oddbjørn Klomsten Andersen er fra Nittedal, og er viet en helside i lokalavisa Varingen nylig. Også trener Carl Erik Pedersen er intverjuet i avisa. Du kan se sakene i dpf-format ved å klikke på linkene til høyre.

Taiwan
FINE VEIER: Sykkelveien i Taiwan er fine å trene på. Her ser vi i ørste rekke fra venstreEivind Ekeli, Sigurd Nesset, og i andre rekke fra venstre Oddbjørn Klomsten Andersen (gjemt bak Sigurd) Halvor Tandrevold. Foto: Morten Renslo Sandvik.