Frøy kjøper aksjer i Styrkeprøven

IF Frøy vedtok på sitt ekstraordinære årsmøte mandag 24. juni å kjøpe aksjer for opp til 500.000 kroner i Styrkeprøven AS.

Aksjeselskapet skal etableres 20. august for å drifte og videreutvikle Styrkeprøven-rittene når Oslo Cyklekrets blir endel av den nye region Øst i løpet av året.

Alle klubbene i nåværende OCK får tilbud om å kjøpe aksjer i det nye selskapet. Total aksjekapital i det selskapet blir på 1.8 millioner kroner. I tillegg skyter kretsen inn 600.00 inn i aksjeselskapet, i form av eiendeler som biler, rittkontor osv.

Enstemmig årsmøte

Det ekstraordinære årsmøtet sluttet seg enstemmig til forslaget fra styret om at IF Frøy går inn med maksimalt 500.000 kroner i det nye selskapet. Hvor mye klubben til slutt vil investere, avhenger av hvor stor eierandel de andre klubbene i OCK ønsker å ha.

Jorn

 – Jeg er glad for at et enstemmig årsmøte i IF Frøy var enig i at klubben investerer i Styrkeprøven. IF Frøy setter nå endel av sin opparbeidede kapital for å utvikle sykkelsporten i Oslo, og det er en god  bruk av midlene, sier Jørn Michalsen, leder i IF Frøy (bildet til høyre).

Bedre og enda viktigere

– Vedtaket i kveld garanterer at Frøy blir en stor eier av Styrkeprøven, og at vi sammen med andre klubber i Oslo kan gjøre rittet enda bedre og viktigere i fremtiden. jeg tror kveldens vedtak kan bli en viktig milepæl i klubbens historie, sier Michalsen.

Mer informasjon om bakgrunnen for vedtaket og planene for Styrkeprøven finnes via lenken til høyre.

Relatert innhold