Frøy-Bianchi forsterker laget

Frøy-Bianchi forsterker laget med den meget lovende rytteren Trond Håkon Trondsen. Førsteårssenioren kommer fra Asker, og kan vise til sterke resultater både i 2013 og tidligere år.

Toppbilde: Trond Håkon Trondsen gleder seg å sykle for Frøy-Bianchi. Her ønskes han velkommen av sportsdirektør Carl Erik Pedersen.
Foto © Jørn Michalsen

– Trond Håkon er en spennende og lovende syklist, som kan bli meget god. Jeg er glad han har valgt å sykle for Frøy-Bianchi. Hos oss vil han få matche seg internasjonal i UCI-ritt både i Norge og i utlandet, sier sportsdirektør Carl Erik Pedersen i Frøy-Bianchi.

Han legger til at kontinentallaget har vært ekstremt utsatt for skader og sykdom i vår, og at en rytter som Trond Håkon derfor kan yte et ekstra viktig bidraf for Frøy-Bianchi i en spennende høstsesong.

Romania og Lofoten

– Vi reiser til Sibiu Cycling Tour i Romania i begynnelsen av juli og skal sykle Artic Race of Norway senere i måneden. Vi trenger derfor flere ryttere på laget, sier Pedersen.

Trond Håkon Trondsen  ligger på fjerdeplass i Norgescupen for U23-ryttere, og på sjetteplass for seniorene. Førsteårsjunioren ble nummer 16 i U23-NM nylig, og nummer 30 i seniorrittet, 12 sekunder etter vinneren Thor Hushovd.

Videreutvikling

–  Disse resultatene viser at vi får en meget god rytter på laget. Jeg gleder meg til å se han i aksjon i Frøy-Bianchis drakt, og håper jeg, resten av støtteapparatet og hans nye lagkamerater kan bidra til hans videre utvikling, sier Carl Erik Pedersen.

Relatert innhold