Første etappe av Monster Week – landevei

Da er det første av fire ritt i landeveisgruppas Monster Week gjennomført, med fine forhold og god Frøydeltagelse og stemning i Nittedal.

Vi slo leir med Frøyteltet like ved startområdet, som ble vår lille samlingsplass. Tydelig at det tar litt tid før folk får med seg at vi har med telt, for det er fortsatt mange som parkerer andre steder og er litt for seg selv under rittene. Så for de som ikke har fått det med seg,  Frøyteltet, er vår base når vi er på ritt, og her samles vi store som små. Her sitter latteren løst og det er mulig å låne verktøy, eventuelt en ledig rulle til oppvarming og kanskje til og med litt polish til leggene. Stor takk til damene for fruktfatkommentaren. Kan noen være så snill og videreformidle den til min kone?

IMG_0337

På bildet har vi Ann Kristin, Lene, Terje, Phan Åge, Lorentz, Chris og Jan under oppvarmingen i går. Trine var iherdig fotograf.

Første etappe var 10 km tempo i tradisjonelle Mega Mila. Forholdene var upåklagelige med årets første sommerdag, og lett vind. Ja for det var bare lett vind, selv om det virket på noen som om det hadde vært storm underveis. Og skal vi dvele ved familien Haugårds kommentarer i målområdet, er også løypa paddeflat uten «kneiker», selv om noen av oss synes vi traff på en underveis.

Frøy var en av klubbene med flest deltagere i går, og vi viste oss også godt fram på resultatlistene. Aller mest gøy var det med kjempedeltakelse i piker 40-49, der fem av tolv var fra Frøy. Hverken mer eller mindre enn imponerende. Og når det er sagt, tidene til pikene våre var heller ikke noe å kimse av. De kjører veldig bra alle sammen! Jeg er virkelig imponert. Ser virkelig fram til å bedrive opplæring i tempoteknikk på Comptreningene framover. Da er jeg sikker på at vi kommer til å se store forbedringer og pallplasser utover sommeren. Til andre voksne piker i klubben som lurer litt på om dette er gøy, eller om de skal tørre å bli med på sånne seriøse ritt der bare de supergode kan driste seg til å stille opp. Ta en prat med noen av de som var med i går, så får dere vite.

Ved siden av kjempedeltagelsen i piker 40-49 med våre beste på 4 og 5 plass, var det også mange andre gledelige prestasjoner og plasseringer i går. I M – Junior sto nok en gang Jon Breivold for et solid ritt med en glimrende 2 plass, bare slått av landslagsuttatte Ole Forfang fra Rye med 11 sekunder. Sebastian Kiese gjorde et av sine beste ritt i M-15-16 med en flott 8 plass. Pallplasser ble det på Jan Bodin i M 55-59, Sigmund Aas i M30-39 og Phan Åge Haugård i M Elite. Resten av de gode Frøyresultatene fra første etappe finner dere her

Relatert innhold