Foreløpig referat fra møtet i terrenggruppa

Seniorgruppa for terrengsyklister i IF Frøy har avholdt det første planleggingsmøte for sesongen 2013. Plan for sesongen og mer fra møtet kommer veldig snart.

Gunnar Johnsen har koordinert og hatt stålkontroll på seniorgruppa siden gruppas spede begynnelse i 2009. Gunnar har nå har abdisert fra tronen og overlatt kontrollen av gruppen til et hardtarbeidene utvalg som skal lede gruppa videre i 2013. Siden sesongen 2009 har de ukentlige e-postene fra Gunnar minnet terrengsyklistene i IF Frøy på terrengtrening mandag og onsdag i sommerhalvåret, samt langturer i Nordmarka på lørdager langt ut på høsten. Han har nå overlatt listen over alle e-post adressene til utvalget, og det skal ikke sees bort i fra at det vil forsette å komme e-poster som minner om terrengtrening i fremtiden også.

Seniorgruppa i Frøy retter en stor takk til Gunnar for arbeidet han har lagt ned. Uten han ville gruppa neppe vært hva den er i dag. Seniorgruppa har i forbindelse med Gunnars avgang hatt kronerulling. På møtet 11. februar kunne seniorgruppa overrekke Gunnar en liten oppmerksomhet bestående av to ultralette King Cage flaskeholdere, samt gavekort på ny sykkelhjelm, som takk for innsatsen. Flaskeholderne er på latterlige 28 gram hver, vil garantert sikre Gunnar merket i neste Birkebeinerritt.