|

Flott Kalas Cup på Skullerud

To syklister henholdsvis fra BOC og Follo i idylliske omgivelser på Skullerud. Foto: Jan Strøm Aasgaard

Store og små syklister koste seg under Skullerudrittet/Kalas Cup onsdag 8. mai.

Ikke minst var det hyggelige at mange unge frøyere startet på hjemmebanen. For noen var dette første titt noen sinne, og det ga mersmak for mange. Her var ikke plasseringene det viktigste, men at barna fikk oppleve sykkelgleden sammen med andre. Vi håper rittet ga mersmak.

Dessverre hadde ei ung jente fra IF Frøy en lite hyggelig opplevelse da hun ble presset av eldre gutter som varmet opp, slik at hun falt. Ingen av disse var fra egen klubb, men vi vil likevel nå presisere overfor alle klubbens syklister at oppvarming i traseen mens det foregår ritt der alltid er forbudt, og at man uansett skal ta hensyn når andre passerer.

Heldigvis er den aktuelle jenta alt tilbake i trening, så vi håper sykkelgleden er der også for henne.

Som vanlig var mange klubbmedlemmer eller foresatt i aksjon som funksjonærer. De gjorde en flott jobb, og fortjener takk for å ha bidratt til en fin kveld. Vi siterer løypesjef Sverre Tiltnes:

Stor takk til løypevaktene! Jeg registrerte bare blide fjes, og ingen klager/merknader til merking og guiding av rytterne gjennom løypene i går. Tok en tur gjennom løypene i dag for å sjekke at vi hadde fått rensket med oss alt. Løypevaktene hadde gjort en grundig og flott ryddejobb, – i alle ledd. Veldig bra!

Også de andre funksjonærene stod på, og tok ikke minst på seg oppgaver som dukket opp underveis.

Neste store arrangement for IF Frøy er Oslo Terrengsykkelfestival 13. og 14 august.

Jan Strøm Aasgaard er en ivrig leder og sykkelpappa fra Follo. I tillegg er han en dyktig fotograf.

Hans bilder fra Skullerudrittet kan du laste ned til privat bruk her.

Resultatene fra rittet finnes her.