Fjerde etappe av Monster Week – landevei

Fjerde og siste etappe i Monster Week var Ceresrittet

For å si det pent, var værrammen rundt avslutningsetappen i Monster Week en helt annen enn den var rundt åpningsetappen. Dette ble en søndag med skikkelig drittvær. Regn og 6-7 sek.m. vind fra alle kanter ble så det holdt. En skikkelig arbeidsdag. Dette var vel da også den dagen vi satt aller størst pris på Frøyteltet. Dersom somrene kommende år skal være av samme kaliber som det var denne dagen, bør vi investere i kokesett og terrassevarmer til teltet.

På tross av været, var vi 16 stk. fra Frøy som stilte til start. Selv om stemningen ikke var helt på topp før start var smilene brede etter innkomst. Ceresrittet er et av de rittene som har tøffest avslutning med 2 km. stigning som må forseres før vi stuper over streken. Her er det ikke nødvendig med målfoto.

Som vi nå etterhvert har blitt vant til, tok de voksne pikene våre godt for seg av poengene i Mastercupen. Dette er piker som ikke på noen måte lar seg skremme av været nei. Det ble nok en seier til Siri, mens Chris og Trine ble nr. 3 og 4 i sin klasse. I tillegg til disse flotte resultatene, kasserte klubben inn 3 seiere.

Pikene
Trine, Siri, Are og Chris. Fire fornøyde Frøyryttere kledd for norsk sommer

Relatert innhold