Comptur til Gol i Hallingdal

Onsdag tiende til søndag fjortende juli arrangeres Tour de Hallingdal. Det er både et syv-etappers ritt for 15-16, junior, senior og tur og fire-etappers Mastercup ritt.

Hovedrittet starter med første etappe onsdag kveld 10.07, mens første etappe i Mastercup rittet er fredag kveld. Her er det mye poeng å sanke i et kjempeartig ritt for mastergjengen, med poeng både sammenlagt og for enkeltetappene. Det er også et av Norges mest spektakulære etapperitt for tur og aktive. Alle etappene bortsett fra tempoen har start og mål i Gol. Rittet samler hvert år ryttere på alle nivåer fra mosjonister til eliteryttere. Blant tidligere sammenlagtvinnere er både Sigmund Aas og Phan Åge Haugård.

Det er flere i Frøy som har hytte i området, og som skal delta, både på 7-etappers rittet og i Mastercup rittet, og vi legger derfor opp til et felles arrangement for Frøy med hytteovernatting. Alle som ønsker å delta melder seg på rittet på vanlig måte, og sender en mail/melding til Terje Hullstein hvis det er ønskelig å være med på fellesopplegget.

Det er nødvendig med endelig tilbakemelding til Terje innen søndag 30. juni fra de som vil være med, slik at det eventuelt kan leies ekstra hytter hvis det blir mange.

Relatert innhold