|

Bli med Rolf Morgan og IF Frøy på banesamling

Velodromen på Sola er et fantastisk anlegg. Vi lover alle som blir med på samling en kjempeopplevelse. Foto Kjetil Birkedal Pedersen

IF Frøy inviterer til samling på velodromen i Stavanger fredag 17. til søndag 19. februar med mannen som kan mest om banesykling i Norge: Rolf Morgan Hansen.

Rolf Morgan Hansen klar for bane-VM på 80-tallet, sammen med blant annet Christian Næss, en annen meget god banesyklist fra IF Frøy. Faksimile: Frøy-boka og Aftenposten

På 80-tallet var Rolf Morgan i norgestoppen på bane, og har blant annet NM-gull og VM-representasjon for IF Frøy.

Siden har han brent for denne sykkelgrenen, og har vært den viktigste ildsjelen for å holde liv i banesykling i et land uten innendørsvelodrom.

– Vi er derfor veldig glade for at Rolf Morgan ønsker å involvere seg i IF Frøys satsing på bane fram til velodromen i Asker åpner om ca ett år.  De som blir med på samlingen i Sola den første helgen i vinterferien vil ha glede av hans enorme kunnskap om sporten, sier nestleder Espen Hillmann.

Samlingen er åpen for alle fra 12 år og oppover. Rolf Morgan og baneutvalget i klubben håper mange barn og ungdom benytter muligheten til å bli med, men seniorer og Mastersryttere er også velkomne.

Av hensyn til planlegging og hotellbestilling håper vi på rask påmelding. Siste frist for påmelding er fredag 10. februar. Samme dag er frist for betaling av egenandelen.

Inkludert i opplegget er:
Fire økter på velodromen (en fredag, to lørdag og en søndag) – inkludert leie av banesykkel og hjelm. Første økt fredag starter 18.00 og siste økt søndag slutter 12.00.
Overnatting i dobbeltrom eller trippelrom på Quality Airport hotell Sola – inkludert frokost.
Middag fredag kveld og lørdag kveld.
Enkelt lunsj/frukt i hallen lørdag.

Egenandel ungdom til og med junior: 750 kroner.
Egenandel voksne: 1500 kroner.

Ikke inkludert:
Transport tur-retur Sola. Det er billige flyreiser ved tidlig bestilling. Bilreise tar ca 7 timer.

Det er i utgangspunktet plass til 20 deltakere. Er interessen stor, vil vi vurdere å utvide opplegget.

Påmelding skjer via Rubic. Trykk på denne lenken og du kommer rett til påmeldingssiden.