Bli med på vinterens innetreninger

Mandag 4. november kan du starte treningsprogrammet som gjør at 2014 blir en knallsesong. Den dagen er det klart for Frøys innetrening i vinter. Resultatene fra i år viser at opplegget fungerer.

Toppbilde: Klubbmesterskapet i fellesstart er åpen for alle ryttere. Nå kan de som synes det er for tøft å sykle to runder, er det nå mulighet for å nøye seg med en.

Foto © Sven Kristian Jørgensen

Også i år blir det innesykling på SATS Hellerud mandager, onsdager, torsdager og lørdager. I vinter blir det dessuten et eget opplegg for ungdom til og med junior på Skullerud sportssenter torsdager. Det kan du lese mer om ved å klikke på lenken til høyre

Treningsprogrammet vil følge suksessopplegget fra i fjor vinter, og er lagt opp av Carl Erik Pedersen og Terje Hullstein. Opplegget ble endret foran fjorårets sesong, med meget godt resultat. Mange av rytterne som fulgte treningsplanen hadde stor fremgang. Grunnlaget for suksessen til Frøy Comp og sammenlagtseieren i Mastercupen ble lagt i salen på Hellerud.

Det arbeides nå med detaljerte treningsplaner for hele vinteren fram til slutten av mars. De blir publisert på nettsiden før første trening.

Treningstidene på SATS Hellerud
Mandag 20:30 – 21:40 Først til mølla
Onsdag 20:10 – 21:40 Gruppe 1, 2 og Comp prioriteres
Torsdag 20:30 – 21:40 Gruppe 3, 4 og ungdom prioriteres
Lørdag 14.00 – 16.00 Først til mølla
Treningstidene på Skullerud sportssenter
Torsdag 19.00 – 20.30 Forbeholdt ungdom fra 13 til og med junior
Påmelding og pris

Nytt av året er at de som ønsker å delta på innesykling må melde seg på, for at det skal bli lettere å holde oversikt over hvem som er med. Påmeldingen gjelder for hele sesongen – det er altså ingen påmelding til hver enkelt trening. Påmelding kan skje via lenken til høyre.

Også i år blir treningen sterkt subsidiert. Du betaler for hele sesongen, og kan da delta på samtlige treninger.

Pris
Utøvere født før 1. januar 1998 1000,-
Utøvere født etter 1. januar 1998 450,-
Betaling

Betaling skjer til bankkonto 1503.35.39190 før din første trening. Merk giroen med “Betaling innetrening” og navnene på alle du betaler for. Nye medlemmer kan prøve et par ganger før de betaler.

Relatert innhold