Bli med på verdens største sykkelritt – i Sør-Afrika

Har du lyst til å være med i verdens største turritt på landeveis sykkel, som går i Cape Town søndag 6. mars 2016? Er interessen til stede, arrangerer Maxpulse et spesialopplegg for Frøy-medlemmer. Du kan alt nå melde din interesse – helt uforpliktende.

Toppbilde: Rittet går i spektakulære omgivelser på Afrikas sørspiss

Sør-Afrika_kart
Dette er løypekartet på rittet som i 2016 igjen blir på 109 kilometer

Rittet er 109 kilometer langt, og går i idylliske omgivelser på Afrikas sørspiss. Vanvittige 34.000 deltakere var med i fjorårets ritt – som også har eliteklasser.

Dette er turen

Prisen for turen vil være 19.950 kroner, som inkluderer flyreise Oslo-Cape Town tur/retur, lokal transport, overnatting i dobbeltrom på 3–4 stjerners hotell, frokost alle dager, velkomst- og avslutningsmiddag, lokale sykkelguider og følgebil, startnummer til Cape Argus-rittet, halvdags sightseeingtur til Table Mountain og Robben Island, sykkeltrøye og Frøy/Maxpulse reiseleder.

Avreise vil være ca. en uke før rittet. I dagene før rittet vil vi sykle dagsturer og bo i det velrenommerte vindistriktet Stellenbosch.

Meld din interesse – helt uforpliktede

Vi vil nå undersøke interessen hos medlemmene for å bli med på en fellesreise. Jørn Balslev, som er daglig leder i Maxpulse og Frøy-medlem, har vært i Sør-Afrika med grupper tidligere.

Er du interessert i dette, kan du helt uforpliktende melde din interesse via lenken til høyre. Da vil vi vite om det er interesse for opplegget. Du vil få nærmere informasjon om bindende påmelding via epost. Fristen for å vise interesse er søndag 23. august.

Mer info

For mer informasjon om turen kan du også kontakte Torunn Larsen hos Maxpulse på telefon 23 19 44 10. Du kan også sende en epost via lenke til høyre.

Du finner mer info på rittets hjemmeside. Merk: På grunn av spesielle omstendigheter var fjorårets ritt bare 47 kilometer, men 2016-utgaven er tilbake til den ordinære 109 kilometer.