|

Bli med på kurs og treninger med senior terreng

Berit Benjaminsen er en av mange ivrige terrengsyklister i IF Frøy. Vi håper hun får selskap av mange andre når sesongen starter mandag. Foto: Tobias Strøm

Terrenggruppa for senior og Masters er klare for en ny sesong. I år er veteranene Trude Elde og Tor Otto Strøm med på laget.

Allerede mandag 24. april starter treningene med kombinasjonsintervall, bakkeintervall som starter på grus og går over på sti, Det blir et nivå alle skal kunne klare å få kjørt seg

Torsdag 27. april blir det teknikkøkt.

En kalender for sesongen ligger på nettsiden. Den viser at det blir treninger på følgende dager

Mandager kl 18:00 – 20:00 Intervall (kombinasjon av grus/sti)
Torsdager kl 18:00 – 20:00 teknikk-økt eller stitur
Oppmøte er Haraløkka P-plass.

Den første helgen i mai organiseres det nybegynnerkurs i terrengteknikk for de som ønsker en innføring og litt mer trygghet på sti. Etter hvert kommer det dagsturer og utflukter til andre områder enn Østmarka!

Se dette arrangementet på Facebook for mer info om nybegynnerkurset 6. og 7. mai.

Jonas Nermoen og Dagfinn Bang-Johnsen planlegger også ekstra økter både onsdager og i helger for de som vil henge på i en mer seriøs satsing mot Norgescup eller Masterscup.

– Dette blir spennende og jeg håper den nye satsingen vil føre til at enda flere blir med. Med Trude og Tor Otto på laget sammen med Jonas og Dagfinn har vi veldig dyktige og engasjerte trenere som vil skape et godt sportslig nivå, samtidig som det blir veldig hyggelig, sier Morten Forland, som er leder i klubben.

Alle nye og tidligere medlemmer ønskes velkommen her bør det bli mange gjennom sesongen som kan både pushe grenser og utvikle hverandre!

Kalender for terreng ligger her.