|

Bli med på Frøys kickoff i Asker-velodromen

Gunnar Sundal (til venstre), Jørn Michalsen og Espen Hillmann var nylig på kurs for funksjonærer i velodromen. Snart slipper også syklister fra IF Frøy til. Foto: Gunnar Elvsveen

IF Frøy inviterer alle medlemmer til kickoff i velodromen lørdag 2, og søndag 3. desember. Er du ikke medlem, kan du bli med ved å melde deg inn med gratis kontingent ut året.

Dette blir første helg med aktivitet i velodromen (med unntak av kurs). IF Frøy er glade for at vi sammen med Grenland SK er først ute.

Selve samlingen er gratis for medlemmene, og denne gangen betaler klubben halvparten av akkrediteringskurset alle som skal sykle i velodromen må ha. Det er sykler tilgjengelig for de som ikke har egen – og det gjelder nok de fleste.

De er banesykler tilgjengelig i velodromen for de som ikke har egen.

Dette er akkrediteringskursene:

A0 – som er introduksjonskurs
Spesialpris for Frøy-medlemmer 45 kroner
A1 – kurs som gir rett til å delta på åpne treninger
Spesialpris for Frøy-medlemmer 150 kroner
A2 – kurs som gir rett til å konkurrere
Spesialpris for Frøy-medlemmer 200 kroner

Akkrediteringen tas en gang, og gjelder også på velodromen i Sola. NB: Du må ta A0 før du kan ta A1, og A1 før du kan ta A2. Meld det på alle kursene du skal ta samtidig. Du kan ta alle kursene i løpet av helgen.

Vi har leid velodromen fem timer hver dag, og vil lage et opplegg der det først kjøres akkrediteringskurs og deretter trening på velodromen. Det som har akkrediteringskurs kan dermed komme etter at kursene er avholdt. Endelige tidsplaner kommer når vi har deltakerantallet.

Du kan melde deg på via denne lenken på Rubic.

Det er en påmelding for å bruke selve velodromen begge dager (gratis), og en påmelding for akkrediteringskursene. Vi anbefaler alle å ta iallfall A0 og A1. Har du planer om å konkurrere bør du også ta A2.

Vi håper på en flott start for banesykling på velodromen. Vi har også invitert hele styret og andre nøkkelpersoner slik at de kan se anlegget.

Vel møtt til kickoff.

Meld deg på samlingen her.

PS: Vi vet at noen ungdommer er opptatt med langrennsamling den tid. For disse vil vi sørge for at de kan ka akkreditering til samme pris rett før eller etter jul.

Har du spørsmål? Send en epost til

Espen Hillmann, leder i banekomiteen          

Francis Paulin, IF Frøy største baneentusiast.

Velodromen i Asker er et imponerende idrettsanlegg som gir syklister på Østlandet helt nye muligheter.