Bli med på førstehjelpskurs

Nå kan du bli med på gratis førstehjelpskurs i regi av Røde Kors og Frøy. Kurset vil også være relatert mot skader som kan oppstå ved sykling.

Toppbilde: Røde Kors har det faglige ansvaret for IF Frøys førstehjelpskurs.
Foto © Røde Kors

Kursene blir holdt tirsdag 29. april og onsdag 14. mai i Røde Kors sine lokaler i tredje etasje i Christian Kroghs gate 15. Kurset holdes fra 18.00 til 22.00.

Frøy er opptatt av at det skal være sikkert som mulig å sykle, at ulykker skal unngås og at vi vet hvordan vi skal forholde oss dersom uhell likevel skjer. Klubben har derfor satt i gang prosjektet “Sikker Frøy-syklist”, med Geir Tresselt som prosjektleder.

Samarbeid med Røde Kors

Røde Kors har det faglige ansvaret for kursene, som vil bestå av en generell del og en del som er relatert mot sykkelulykker.

– Førstehjelpskursene er en del av det prosjektet. Flere tiltak vil komme etter hvert. Jeg håper mange av våre medlemmer vi benytte seg av kurset. Spesielt kan det være nyttig for gruppeledere og trenere. Vi har plass til 15 deltakere på hver kurs, forteller Geir.

Gratis for deltakerne

Om tiltaket blir populært, vil klubben arrangere førstehjelpskurs. Kurset er gratis for deltakerne, og det er førstemann til mølla. Om du har meldt deg på og likevel ikke kan delta, er det viktig at du gir beskjed umiddelbart.