Besøk Frøy-teltet etter Birken

De som skal sykle Birkebeiner-rittet lørdag, har sjansen til å få en Birkenprat, enkel matbit og noe å drikke i Frøy telts i målområdet.

Toppbilde: Slitne ryttere som har gjennomført Birkebeinerrittet i fjor. Teltene til Frøy, Bærum og Rye står i området til høyre for
Foto © Birken AS

Våre venner i Bærum hadde telt ved Håkons hall også i fjor, og inviterte i år Rye og Frøy til å væe med. Det takket vi selvsagt ja tiil, så lørdag har de tre store klubbene i Oslo-området en felles møteplass for slitne sykllister.

– Det blir servering av gratis pølse og noe å drikke. Ønsker du noe mer enn mineralvann, blir det mulighet for å få kjøpt det rett ved teltet og ta med inn, sier Peder Eriksson.

Håper på godt besøk

Han er ansvarlig for opplegget fra Frøys side, og håper mange stikker innom.

– Mange har etterspurt et felles Frøy-opplegg etter Birken, og nå har vi fått det til. Her har sjansen til å treffe klubbkamerater og venner fra de andre klubbene, og fortelle om dine opplevelser fra rittet, sier Peder.

Rett ved mål

Teltene fra BOC, Rye og Frøy vill stå ved VIP-områdene til høyre for Håkons Hall. De vil være åpne fra første rytter kommer i mål til etter at eliteklassene er avgjort.

– Vi ses ved Håkons Hall. Det er veldig hyggelig at klubbene kan få til noe sammen, så jeg håper vi får godt besøk, sier Peder, og legger til at han vil takke Arild Salte i BOC for initiativet.

På kartet du får opp ved å klikke på lenken til høyre ligger området vårt på den grønnen feltet til høyre for hallen.