Bedring for Inge

Frøys syklist Inge, som ble hardt skadet under trening i april, er i klar bedring. Han er på Sunnaas sykehus, og har godt utbytte av treningen der.

Kyrre Rørstad var med broren til Inge, Egil,  på besøk  i forrige uke. Inge er fremdeles på Sunnaas sykehus, og han viser stadige fremskritt. Han får hjelp av en rullestol til å komme seg rundt, og klarer i stor grad å manøvrere denne på egen hånd.

Han har full førlighet og bevegelighet på den ene siden, og henger litt etter på den andre siden av kroppen. Han prater en god del og får med seg alt som skjer rundt han. På Sunnaas får han god oppfølging og trening hver dag, og blant annet får han sykle litt på ergometersykkel.

Det er ikke til å komme bort fra at Inge fortsatt er hardt skadet og at det ligger mye trening og hardt arbeid fremover for å komme tilbake til et normalt liv. Han husker ingenting av ulykken eller omstendighetene rundt den. Utviklingen har gått raskt i riktig retning, og det er et positivt tegn som er fint å ta med videre.

Vi synes det er gledelig at Inge er i stand til å ta imot besøk i kortere perioder, og at han viser tegn til bedring. Vi ønsker Inge fortsatt god bedring.