Banesamling for jenter i Odense 17-19 januar 2020

Det har tidligere blitt arrangert jentesamlinger med stor suksess, og på bakgrunn av dette inviteres ivrige jentesyklister fra alle sykkelgrener (BMX, landevei og terreng) til samling i velodromen i Odense.

Formålet er å legge til rette for og styrke jenterekruttering innenfor sykkelsporten, samt å bygge et sosialt nettverk på tvers av klubber og grener. Å bygge et positivt treningsmiljø og sosialt nettverk på tvers av klubber, alder og grener skaper treningsmotivasjon og -glede, og ikke minst så blir det kjekt å delta på sykkelritt.

banesamling01
banesamling02

Undertegnede ønsker å invitere jenter primært i aldersgruppen 10-16 (eldre jenter er selvfølgelig også velkommen) til banesamling i Odense 17-19 januar 2020. Samlingen er åpen for jenter fra alle regioner og sykkelgrener. Foresatte er hjertelig velkommen på samlingen, men det er også anledning til å delta på samlingen uten foresatte. Det er plass til 35 jenter på samlingen. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper om banesykling for å delta og man trenger heller ikke å ha med egen banesykkel.

Annika Sarah Rasmussen skal lede samlingen med planlagte økter og fartsfylte øvelser gjennom helgen. Annika er fra Odense, hun er født og oppvekst i en banesykkelfamilie, og har selv syklet aktivt på bane. Nå er hun trener for barn og unge banesyklister i Odense. I tillegg vil Anders Oddli som er aktiv banesyklist og Tone Hatteland Lima delta på trenersiden.

Overnatting og de fleste måltidene vil bli servert i overnattingslokaler like ved siden av velodromen. Jentene vil da sove på firejentersrom. Det er plass til 28 jenter og fire voksne ledere her. Første-mann-til-mølla gjelder ved bestilling av overnatting (og deltakelse på leiren). Foresatte kan også overnatte her gitt det er plass. Alternativ kan en anbefale Fredrik VI’s hotel i Odense.

Deltakerne ordner selv transport til og fra samlingen, men ta gjerne kontakt med oss som arrangerer om det er ønskelig å reise sammen. Pål og Torbjørn reiser fra Oslo og Berit fra Stavanger.

Programmet vil være som følger:

Fredag
Avreise fra Oslo/Stavanger
Fra 13.00 Ankomst Odense
15.00-18.00 Trening på banen
18.30 Felles middag

Lørdag
09.00-12.00 Trening på banen
12.30 Lunsj
16.00-18.30 Trening på banen
19.00 Felles middag

Søndag
08.30-11.30 Trening på banen
11.00 Lunsj
12.00 Avreise

Pris for deltakelse er ikke helt klar enda, og den vil ikke overstige 2.200 per person. Dette dekker baneleie, trenere, overnatting og mat. Leie av sykkel kommer i tillegg (DKK 150 hele helgen). Prisen er beregnet ut fra 20 deltakere og ingen støtte fra Norges Cykleforbund (NCF). Dersom det blir flere deltakere enn 20 og/eller støtte fra NCF, vil prisen reduseres betraktelig (vi håper prisen kan reduseres med 1.000). Vi har søkt NCF om støtte til arrangementet, og det oppfordres til at deltakerne i tillegg søker støtte fra egen region og/eller klubb.

Ta kontakt med Pål, Torbjørn eller Berit på e-post eller telefon dersom du/dere ønsker å delta. Jenter som lurer på om dette er noe for dem kan gjerne ta kontakt med Celine Braaten på tlf/SMS 940 59 509 eller Henriette Stokke på tlf/SMS på 938 03 737. Dersom noen av jentene har brødre som ønsker å delta er dette selvfølgelig helt i orden, men vi tar forbehold om at enkelte deler av det sosiale opplegget vil bli tilrettelagt for jentene.

Nærmere informasjon kommer etter påmelding.

Vi håper at flest mulig har lyst til å delta!

Lenke til Velodromen: www.odensecyklebane.dk. Dere kan lese mer om forrige samling her og her.

Mvh

Pål Braaten, Rye SK, pb@bbfo.no – tlf 917 38 538
Torbjørn Stokke, Frøy IL, torbjorn.stokke@pwc.com – tlf 95 26 01 87
Berit Elin H Krog, Stavanger SK, berit.krog@hotmail.com – tlf 954 59 744

Relatert innhold