Naprapat med på laget

Naprapat Skullerud Sportsenter er en Naprapatklinikk stasjonert inne på Skullerud Sportsenter. Marianne Harnes styrer klinikken og jobber med mennesker i alle aldre, alle typer vondter og mange ulike forutsetninger. Målet hennes er at alle som kommer til henne skal få en kropp som fungerer og presterer optimalt.

En naprapat tar sikte på å normalisere problemer i bevegelsesapparatet, og naprapater behandler lidelser i muskler og ledd. Den manuelle behandlingen består av manipulasjon (knekk), mobilisering, massasje, trykkbølge, triggerpunktbehandling, nåler og tøy. Den aller viktigste behandlingen er trening og veiledning, mener naprapat Marianne Harnes.

Marianne har jobbet med idrettsutøvere i flere år og ønsker å fortsette med dette i det nye lokalet på Skullerud Sportsenter. Her har hun stor boltreplass med mye utstyr hun kan benytte seg av i rehabiliteringen av pasientene sine. Hun mener idrettsutøvere er ekstra motiverte og disiplinerte og som oftes veldig på å komme tilbake igjen etter skade. Det er det absolutte drømmescenarioet til en naprapat! Selv har hun drevet aktivt med fotball i 20 år, nå er det løping, sykling, ski og styrketrening som tar mesteparten av tiden.

Er du medlem i IF Frøy og sliter med skade, eller har vondter som du gjerne vil bli kvitt – ta gjerne kontakt med Naprapat Skullerud Sportsenter. Naprapaten kan også hjelpe til med å optimalisere kroppen i form av muskelbehandling før eller etter et løp. Lurer du på om naprapaten kan hjelpe deg, send mail til naprapatskullerud@gmail.com

Booking

Ring 23031150 eller 45058133

MarianneHarnes